Nyt kannattaa kuulua ERTOon!

Jäsenenä saat:

  • neuvontaa työehtosopimus- ja palkkasuositusasioissa
  • työsuhdelakimiehen palvelut
  • henkilökohtaista tukea työpaikan pulmatilanteissa
  • ansiosidonnaisen työttömyyskorvauksen
  • luottamusmiehen avun
  • jäsenyhdistysten edulliset lisä- ja täydennyskoulutukset
  • laajan valikoiman yhdistyksesi ja aluejärjestösi vapaa-ajan tapahtumia ja tilaisuuksia

Lisäksi saat matkavakuutuksen ulkomaan matkoille ja paljon hyviä alennuksia.

ERTOon voit liittyä olitpa sitten määräaikaisessa tai vakituisessa työsuhteessa tai vaikka pätkätöissä. ERTO on Suomen paras työelämästressinpoistaja!

Upea juhlavuoden matka-arvonta

Arvomme kaikkien maksavien jäsenten kesken matkalahjakortin arvoltaan 4000€. Arvonta suoritetaan 31.10.2018. Kun olet liittynyt Toimihenkilöliitto ERTOn maksavaksi jäseneksi viimeistään 31.8.2018 mennessä, osallistut Australia-kampanjan arvontaan. 

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Toimihenkilöliitto ERTO ry (ERTO).

ERTOn maksavat jäsenet osallistuvat automaattisesti Kaleva Travelin matkalahjakortin arvontaan. Kilpailuun osallistuminen edellyttää, että jäsenmaksut on maksettu asianmukaisella tavalla.

Matkalahjakortin arvo on 4000€. Palkinnon arvo on määritelty sen suuruiseksi, että kaksi henkilöä voi normaaliaikoina (pois lukien mm. loma-ajat ja huippusesongit) viettää viikon Australiassa hyvätasoisessa hotellissa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi, mutta halutessaan voittaja saa valita myös toisen matkakohteen. Toimihenkilöliitto ERTO maksaa arpajaisveron. Arvonta suoritetaan 31.10.2018. Matkalahjakortti on voimassa vuoden lahjakortin kirjauspäivästä lukien. Lahjakortti kirjataan, kun arvonnan voittaja on selvillä.

Kilpailun järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti jäsenrekisterin yhteystietojen kautta. Mikäli yhteydenotto ei onnistu tai tulee ilmi, että kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti tai mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvontapäivästä tai voittaja ei halua vastaanottaa palkintoa, arvotaan uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

ERTO voi käyttää yhteystietoja jäsenyyden markkinointiin ja siitä tiedottamiseen. ERTO ei luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille ilman erillistä lupaa. ERTO voi julkaista arvonnan voittajan nimen verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja printtilehdessä. Voittaja sitoutuu toimittamaan kuvan matkakohteesta julkaistavaksi ERTOn viestintäkanavissa.

Arvontaan saavat osallistua luonnolliset henkilöt. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheensä eivät voi osallistua arvontaan.

Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista pois lukien arpajaisvero, jonka maksaa järjestäjä.

Osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kampanjan verkkosivulla.

Liity jäseneksi

Taustavideo: Shutterstock