Nyt juhlitaan: ERTO täyttää 50 vuotta vuonna 2018!

Vuosi 2018 on kieputtavien kemujen juhlavuosi! Tule mukaan huvittelemaan ja juhlistamaan 50-vuotiasta ERTOa kanssamme 9.6.2018 Linnanmäelle. Huvipuisto on varattu ertolaisten yksityiskäyttöön lauantaina klo 10-13. Portit aukeavat jo klo 9:30. Kello 13 asti huvipuiston alueelle sisään vain ERTOn pääsylipulla.

Laitehurjastelun lisäksi tiedossa on paljon viihdyttävää ja jännittävää ohjelmaa sekä perheen pienimmille että isommille osallistujille. Iloista mieltä ovat kanssamme jakamassa kaikki ERTOn jäsenyhdistykset sekä yhteistyökumppanimme.

Hurvittelua voit jatkaa vaikka iltaan klo 21 saakka, sillä voit ostaa paikan päältä edullisen rannekkeen loppupäiväksi. Ota mukaan perheesi, ystäväsi ja kaikki muut tärkeät henkilöt. Pääsylippuja voit hankkia 12 euron hintaan tapahtumaverkkokaupastamme. Alle 2-vuotiaat vieraat juhlivat ilmaiseksi.

Tulemme järjestämään edullisia kuljetuksia Linnanmäelle eri puolilta Suomea.

Osta lippuja »

Vuoden aikana on luvassa kaikenlaisia yllätyksiä ja hulvatonta menoa. Arvomme juhlavuoden kunniaksi myös upean Australia-matkalahjakortin. Seuraa ilmoitteluamme nettisivuilla ja uutiskirjeissä. Varmista, että saat kaikki juhlavuoden viestit ja käy päivittämässä yhteystietosi liiton eAsioinnissa.

 

Menossa mukana:

 

Nähdään Lintsillä 9.6.2018!