Nyt juhlitaan: ERTO täyttää 50 vuotta vuonna 2018!

Tule mukaan huikeaan huvitukseen ja juhlistamaan 50-vuotiasta ERTOa kanssamme synttärivuoden päätapahtumaan Linnanmäelle lauantaina 9.6.2018.

Juhlakarnevaali kiehtoo yllätyksillään ja laitehurjastelun lisäksi on tiedossa paljon viihdyttävää ja jännittävää ohjelmaa sekä perheen pienimmille että isommille osallistujille. Iloista mieltä ovat kanssasi jakamassa kaikki ERTOn jäsenyhdistykset sekä yhteistyökumppanimme.

Linnanmäen huvipuisto on varattu ertolaisten yksityiskäyttöön aamusta klo 13:00 saakka. Portit aukeavat jo klo 9:30 ja laitteet pyörähtävät liikkeelle klo 10:00. Hurvittelua voit jatkaa vaikka iltaan klo 21:00 saakka, sillä voit ostaa paikan päältä rannekkeen vielä loppupäiväksi alennettuun synttärijuhlahintaan. Tule juhlimaan ja ota mukaan muksut, mummut ja muut tärkeät henkilöt!

Pääsylippu

Huvipuiston alueelle ja juhlakarnevaaliin osallistumiseen tarvitaan ERTOn pääsylippu. Pääsylippuja voit hankkia 12 euron hintaan tapahtumaverkkokaupastamme perjantaihin 8.6. klo 16 saakka tai siihen asti kun lippuja riittää! Alle 2-vuotiaat vieraat juhlivat ilman pääsylippua. 

Pääsylippu näytetään portilla joko tulosteena tai puhelimesta. 

Osta lippuja »

Ohjelma

Lintsi-päivän ohjelma on nyt julkaistu. Klikkaa tästä ja tutustu päivän ohjelmaan » 

Makupaloja juhlakarnevaalin ohjelmasta

Synttärilipun hinnalla pääset hurvittelemaan Linnanmäen yli 40 huimassa laitteessa. Tämän kesän uutuus on kolmikerroksinen huvittelulaite Pellen Talo, jossa pääset seikkailemaan tunnelmasta toiseen. Koe häivähdys legendaarista Vekkulaa modernilla twistillä.

Kuinka onnekas olet?

Pyöräytä Onnenpyörä käyntiin ja jännitä minne nuoli mahtaakaan osoittaa. Haluatko ostaa vokaalin? Ei tarvitse! Synttäreillä Onnenpyörässä voittavat kaikki! Erityisen onnekkaat voivat voittaa ERTOn sektorista extra-yllätyksen itselleen!

Aikuisten alue

On mahtavaa telmiä ja kirkua kuin tenava, mutta aikuistenkin on pakko välillä hengähtää. Aikuisille onkin varattu huvipuistosta oma lepuutuspaikka, jossa ravintola kokkaa ja ohjelma rokkaa.

Aikuisten alueen juhlaohjelmaa vauhdittavat muun muassa televisiosta ja Suomen keikkalavoilta tutut koomikot Anna Rimpelä ja Aatu Raitala.

Aatu Raitala on tullut tutuksi Ylen Naurun tasapaino - ohjelmasta, ja hänet valittiin muiden koomikoiden kesken vuoden tulokkaaksi vuonna 2013. Anna Rimpelä on Kotikadustakin tuttu näyttelijä, koomikko ja kirjailija, joka tunnetaan muun muassa uraauurtavasta All Female Panel-stand up-kollektiivista sekä televisiosarjasta Ismo.

Lapsille ja miksei aikuisillekin ;)

Taitavat kasvomaalaajamme loihtivat pikkuväelle juhlailmeen käden käänteessä! Linnanmäellä pienempi väki voi muuttua pandaksi, kisuksi, tiikeriksi, hiirulaiseksi tai vaikkapa RyhmäHaun lempparihahmoksi kasvomaalaajien käsissä.

Linnanmäen oma Rolle-pellekin tepastelee viihdyttämään vieraita ERTOn juhlakarnevaaleihin. Tule moikkaamaan tai nappaa vaikka selfie Rollen kainalossa!

Pää pyörällä?

ERTO palkitsee hurjimmat pyörijät mahtavilla palkinnoilla! Kerää Hurjapää-passisi leimat täyteen ja keikuttele voitot kotiisi!

Majoittuminen

ERTOn karnevaalit Linnanmäellä saavat sinut varmasti haluamaan lisäsiemauksia Helsingin kesästä. Ehkä haluat aloittaa synttärihulinan jo perjantaina? Tai viihtyä sunnuntaihin asti? Ei huolta! ERTOn jäsenenä saat synttärihintaista majoitusta Helsingin keskustassa. Etuhintainen yöpymishinta on voimassa juhlaviikonlopun, perjantaista (8.6.) sunnuntaihin (10.6.).

Yhteiskuljetukset

ERTOn Pirkanmaan aluejärjestö järjestää yhteiskuljetuksen Tampereelta Linnanmäelle ja takaisin. Lue lisää ja ilmoittaudu yhteiskuljetukseen »

Nimi uudelle karvaiselle ERTO-ystävällemme?

Olemme saaneet joukkoomme uuden karvaisen ystävän, joka juhlii kanssamme Linnanmäellä 9.6.2018.

Nimiehdotuskisa päättyi Facebook-sivuillamme 30.4., mutta mattimyöhäisillä on vielä mahdollisuus osallistua nimiskabaan! Lähetä nimiehdotuksesi 15.5. mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja olet mukana kisassa. Nimikilpailun voittaja palkitaan mahtavalla Holiday Clubin kylpylälahjakortilla! Lahjakortti sisältää majoituksen perhehuoneessa (2 aik. + 2 lasta), aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön.

Raatimme valitsee nimiehdotuksista parhaan. Voittanut nimi julkaistaan Linnanmäellä 50-vuotisjuhlassamme! Nimi julkaistaan myös Facebookissa juhlan jälkeen maanantaina 11.6.

Juhlavuoden arvonta

Vuoden aikana on luvassa kaikenlaisia muitakin yllätyksiä. Arvomme juhlavuoden kunniaksi myös upean Australia-matkalahjakortin. Seuraa ilmoitteluamme nettisivuilla ja uutiskirjeissä. Varmista, että saat kaikki juhlavuoden viestit ja käy päivittämässä yhteystietosi liiton eAsioinnissa.

Lintsillä kanssamme juhlimassa: 

        

Nähdään Lintsillä 9.6.2018!