Joulukalenteri on nyt ämpäri!

ERTOn Facebookissa on avoinna joulukalenteri-kampanja 1.12.-24.12.2016. Arvomme päivittäin kivoja yllätyksiä kaikkien ämpäreistä tykänneiden jäsentemme kesken. ERTO toivottaa kaikille jäsenille iloista joulun odotusta! 

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Erityisalojen Toimihenkilöliitto ERTO ry. Facebook ei osallistu millään tavalla arvonnan järjestämiseen. 

ERTOn jäsen voi osallistua joulukalenterin arvontoihin tykkäämällä kalenterin päivittäisistä julkaisuista, joissa on numerollinen ämpäri. Ämpäri ilmestyy Facebookiin aamulla klo 7:00. Osallistumisaikaa on seuraavaan päivään klo 9:00 asti. Tämän jälkeen paljastetaan päivän arvontapalkinto ja sen voittaja kunkin julkaisun kommenttiketjussa. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Perjantaina ja viikonloppuisin osallistumisaikaa on seuraavaan maanantaihin klo 9:00 asti, 5.12. osallistumisaikaa on 7.12. klo 9:00 asti ja 22.-24.12. arvontojen osallistumisaika on 27.12. klo 9:00 asti.

Kilpailun järjestäjä ilmoittaa voittajat Facebookissa (kunkin luukkupostauksen kommenttiketjussa) ja lähettää arpajaisvoiton hänen jäsenrekisteriin ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen tai postiosoitteeseen. Palkinnot postitetaan samana päivänä kun arvonta on suoritettu. Perjantain, lauantain ja sunnuntain luukkujen voittajat arvotaan näitä päiviä seuraavana maanantaina, jolloin postitetaan näiden arvontavoitot. Luukun 5 arvonta  ja palkinnon postitus suoritetaan 7.12 ja luukkujen 22-24 arvonnat ja postitukset suoritetaan 27.12. ERTO voi julkaista arvonnan voittajien nimet verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja printtilehdessä.

Järjestäjän työntekijät ja heidän perheensä eivät voi osallistua arvontaan.

Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. 

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kampanjan verkkosivulla.

Tykkää ERTOn jouluämpäreistä Facebookissa »