Kokonaisvaltaista hyvinvointia jäsenille - uusi Lifted-valmennus alkaa!

Supersuosion saanut Lifted-hyvinvointivalmennus starttaa jälleen lokakuussa 2018. Hyvinvointipalvelu on nyt uudistunut uudeksi Lifted WAAS -palveluksi, ja se on räätälöity yhä paremmin jäseniämme palvelevaksi toistaiseksi jatkuvaksi eduksi. Voit esimerkiksi valita aloitusajankohdan, etenemisrytmin ja keston itse. Valmennus on tarkoitettu kaikille ertolaisille jäsenillemme.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Jotain muuta kuin ”bikinikuntoa”

Muun muassa jäsenkyselyissämme jäsenemme toivovat meiltä tukea hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen. Lifted WAAS -hyvinvointivalmennuksessa keskitytään kokonaisvaltaisesti ihmiseen ja arjessa jaksamiseen. Valmennuksessa on erilaisia osa-alueita, jotka liittyvät muun muassa mieleen, sosiaalisuuteen, liikkumiseen, ravintoon, palautumiseen ja stressinhallintaan. Lifted Method -valmennusmenetelmät pohjautuvat uusimpaan tutkimustietoon, ja niiden avulla voi parantaa omaa elämänlaatua, työtehoa ja jaksamista merkittävästi.

Oma aika ja paikka sekä personal trainer

Valmennukseen voi osallistua kätevästi pöytäkoneelta tai älypuhelimella. Kaikki oppitunnit löytyvät interaktiiviselta valmennusalustalta, jossa osallistujat pääsevät keskustelemaan aiheista valmentajien ja toisten osallistujien kanssa. Valmennusmateriaalit ovat helppokäyttöisiä ja selkeitä videoita, audioluentoja, artikkeleita ja videoluentoja. 

Miten pääsen mukaan?

Tarjoamme hyvinvointivalmennuksen kaikille jäsenillemme lokakuusta alkaen ja mukaan voit tulla milloin vain. Ilmoittaudu vaikka heti!