Kokonaisvaltaista hyvinvointia jäsenillemme Lifted-verkkovalmennuksessa!

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Jotain muuta kuin ”bikinikuntoa”

Muun muassa jäsenkyselyissämme jäsenemme toivovat meiltä tukea hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen. Lifted WAAS -hyvinvoinnin verkkovalmennuksessa keskitytään kokonaisvaltaisesti ihmiseen ja arjessa jaksamiseen. Valmennuksessa on erilaisia osa-alueita, jotka liittyvät muun muassa mieleen, sosiaalisuuteen, liikkumiseen, ravintoon, palautumiseen ja stressinhallintaan. Lifted Method -valmennusmenetelmät pohjautuvat uusimpaan tutkimustietoon, ja niiden avulla voi parantaa omaa elämänlaatua, työtehoa ja jaksamista merkittävästi. 

Oma aika ja paikka sekä personal trainer

Voit valita aloitusajankohdan, etenemisrytmin ja keston itse. Valmennukseen voi osallistua kätevästi pöytäkoneelta tai älypuhelimella. Kaikki oppitunnit löytyvät interaktiiviselta valmennusalustalta, jossa osallistujat pääsevät keskustelemaan aiheista valmentajien ja toisten osallistujien kanssa. Valmennusmateriaalit ovat helppokäyttöisiä ja selkeitä videoita, audioluentoja, artikkeleita ja videoluentoja. Valmennus on maksuton kaikille ertolaisille jäsenillemme.

Oma hyvinvoinnin ja osaamisen kehittämisen polku esimiehille ja työpaikan kehittäjille

Liftedin esimiespolulla esimiehenä tai vastaavassa roolissa toimivat saavat konkreettisia tietoiskuja ja harjoituksia työyhteisön voimavarojen kehittämiseen. Polku sopii erinomaisesti myös esimerkiksi luottamusmiehinä toimiville. Valmennuksen tärkeimmässä roolissa ovat selkeät työkalut, joiden avulla esimies voi kehittää työyhteisönsä kulttuuria, johtamista, yhteisöllisyyttä, työympäristöä ja työn mitoitusta sekä kuormitusta osittain itsenäisesti ja osittain työyhteisönsä kanssa. Valmennus on tehty ihmisille, joilla on tärkeä rooli työyhteisössä, mutta myös tiivis aikataulu. Opit ovat nopeasti sisäistettävissä ja käytäntöön vietävissä. 

Ilmoittaudu mukaan