Kokonaisvaltaista hyvinvointia jäsenillemme Lifted-verkkovalmennuksessa!

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Tukea hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen

Jäsenemme toivovat meiltä jatkuvasti tukea hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen. Lifted WAAS -hyvinvoinnin verkkovalmennuksessa keskitytään kokonaisvaltaisesti ihmiseen ja arjessa jaksamiseen. Lifted Method -valmennusmenetelmät pohjautuvat uusimpaan tutkimustietoon, ja niiden avulla voi parantaa omaa elämänlaatua, työtehoa ja jaksamista merkittävästi.

Valmennuksessa on seuraavia osa-alueita:

Stressinhallinta ja palautuminen

Tässä osa-alueessa pääset keskittymään aiheeseen, joka on yksi nykypäivän työntekijöiden suurimmista haasteista työyhteisöissä.

Työtavat

Opit konkreettisia keinoja ja työkaluja, joilla voimme tehdä työnteosta nautinnollisempaa ja tehokkaampaa. Työtapoja muokkaamalla parannat myös omaa jaksamistasi

Mieli

Vahvista psyykkisiä voimavarojasi ja ohjaa elämääsi mielekkäiden tavoitteiden suuntaan. Saat työkaluja hyvinvointiin ja tapamuutoksiin.

Ravitsemus

Tässä osassa opit ymmärtämään ravinnon merkitystä ja toimintatapoja ja ennen kaikkea tulemme viemään konkreettiset opit myös käytäntöön.

Liikkuminen

Pääset kehittämään monipuolisuutta ja tehokkuutta päivittäisessä liikkumisessasi. Täältä saat varmasti inspiraatiota ja oppeja toimintakykyisempään elämään! Liftedistä löydät kehonpainotreeni, jooga- ja kehonhuoltoharjoitukset sekä yleiset liikeharjoitteet.

Sosiaalisuus

Vahvista vuorovaikutustaitojasi ja opi lisää sosiaalisen tuen merkityksestä hyvinvoinnillesi. Tässä osiossa fokus on ihmissuhteissa, sosiaalisissa kontakteissa, ryhmässä toimimisessa sekä työyhteisötaidoissa.

Tauot ja harjoitukset

Tästä osasta löydät kaikki jumpat, liikkeet, harjoitukset ja muut huvitukset jotka sopivat täydellisesti taukoihin töissä. Varmasti tekevät päivistä kevyemmät ja mukavammat, sekä työstä tehokkaampaa.

Käyttämällä hyväksi tehokkaimpia stressinhallinnan työkaluja voimme kuitenkin tehdä tästä haasteesta vahvuutemme. Jo pienetkin muutokset voivat tuoda tuntuvia hyötyjä arkeesi.

Oma aika ja paikka sekä personal trainer

Voit valita aloitusajankohdan, etenemisrytmin ja keston itse. Valmennukseen voi osallistua kätevästi pöytäkoneelta tai älypuhelimella. Kaikki oppitunnit löytyvät interaktiiviselta valmennusalustalta, jossa osallistujat pääsevät keskustelemaan aiheista valmentajien ja toisten osallistujien kanssa. Valmennusmateriaalit ovat helppokäyttöisiä ja selkeitä videoita, audioluentoja, artikkeleita ja videoluentoja. Valmennus on maksuton kaikille ertolaisille jäsenillemme.

Oma hyvinvoinnin ja osaamisen kehittämisen polku esimiehille ja työpaikan kehittäjille

Liftedin esimiespolulla esimiehenä tai vastaavassa roolissa toimivat saavat konkreettisia tietoiskuja ja harjoituksia työyhteisön voimavarojen kehittämiseen. Polku sopii erinomaisesti myös esimerkiksi luottamusmiehinä toimiville. Valmennuksen tärkeimmässä roolissa ovat selkeät työkalut, joiden avulla esimies voi kehittää työyhteisönsä kulttuuria, johtamista, yhteisöllisyyttä, työympäristöä ja työn mitoitusta sekä kuormitusta osittain itsenäisesti ja osittain työyhteisönsä kanssa. Valmennus on tehty ihmisille, joilla on tärkeä rooli työyhteisössä, mutta myös tiivis aikataulu. Opit ovat nopeasti sisäistettävissä ja käytäntöön vietävissä.

Lifted-mobiilisovellus

Liftediä voi kayttää myös mobiiliapplikaation kautta. Sen käyttöönoton voi tehdä kahdella tapaa:

1. Asenna Kajabi App puhelimeesi. Kajabi on Liftedin luotettava teknologiakumppani, joka vastaa applikaation ylläpidosta. Huom. Applikaatiota ei toistaiseksi löydy Liftedin nimellä.

2. Etsi applikaatio Google Play:sta tai App Storesta käyttämällä hakusanaa "Kajabi". Jos käytössäsi on iPhone, puhelimessasi tulee olla asennettuna vähintäänkin käyttöjärjestelmä iOS 12.4.

Kun olet ladannut Kajabi-sovelluksen, kirjaudu sisään sähköpostitunnuksellasi, jota käytät Lifted-valmennukseen ja se on siinä! Sinun ei tarvitse muistaa edes salasanaa.

Lifted ottaa mielellään vastaan palautetta käyttökokemuksestasi ja mahdollisista virhetilanteista! Jos tarvitset apua käyttöönoton kanssa tai haluat antaa palautetta sovelluksesta, laita viestiä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ilmoittaudu mukaan