Kokonaisvaltaista hyvinvointia jäsenille

ERTOn jäsenkyselyissä esiin tulleiden asioiden kolmen kärjessä toistuvat toiveet hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen liittyvistä toimista. Nyt tarjoamme jäsenillemme hyvinvointivalmennusta, jossa keskitytään kokonaisvaltaisesti ihmiseen ja arjessa jaksamiseen. Yhteistyökumppanimme on Lifted Oy, jonka sanoma kuvaa hyvin tämän valmennuksen ydinajatusta: ”On vain yksi hyvinvointi: ei erillistä työ- ja vapaa-ajan hyvinvointia.”

Ihan oma valmennus ERTOn porukalle

Lifted WORK -hyvinvointivalmennus toteutetaan 10 viikon verkkovalmennuksena. Se on räätälöity täysin jäsenistön hyvinvointikartoituksen tuloksien perusteella. Kartoituksella etsittiin ja tunnistettiin ertolaisten tärkeimmät hyvinvoinnin haasteet.

Jotain muuta kuin ”bikinikuntoa”

Hyvinvointivalmennuksessa on erilaisia osa-alueita, jotka liittyvät mm. mieleen, sosiaalisuuteen, liikkumiseen, ravintoon, palautumiseen ja stressinhallintaan. Lifted Method -valmennusmenetelmät pohjautuvat uusimpaan tutkimustietoon, ja niiden avulla nostetaan omaa elämänlaatua, työtehoa ja jaksamista merkittävästi.

Oma aika ja paikka sekä personal trainer

Valmennukseen voi osallistua kätevästi pöytäkoneelta tai älypuhelimella. Kaikki oppitunnit löytyvät interaktiiviselta valmennusalustalta, jossa osallistujat pääsevät keskustelemaan aiheista valmentajien ja toisten osallistujien kanssa. Valmennusmateriaalit ovat helppokäyttöisiä ja selkeitä videoita, audioluentoja sekä Just-Press-Play -treenejä. 

Miten valmennus käytännössä toimii?

Osallistujat saavat noin kolmena arkipäivänä viikossa 20 minuutin oppitunteja Lifted Methodin keskeisistä teemoista.

Miten pääsen mukaan?

Ensimmäinen Lifted-valmennuksemme käynnistyy 13. maaliskuuta. Valmennukseen ilmoittautui lähes tuhat ertolaista. Pilottivalmennuksesta saadun palautteen perusteella suunnittelemme ja päätämme Liftedin jatkosta ERTOn jäsenetuna.