Kokonaisvaltaista hyvinvointia jäsenille - uusi Lifted-valmennus alkaa!

Supersuosion saanut Lifted WORK -hyvinvointivalmennus starttaa uudelleen tammikuun 2018 lopussa. Hyvinvointivalmennuksessa keskitytään kokonaisvaltaisesti ihmiseen ja arjessa jaksamiseen. Valmennus on tarkoitettu kaikille ertolaisille jäsenillemme. Toisen valmennuskokonaisuuden sisältö on päivitetty palautteen perusteella, joten valmennuksesta löytyy paljon uutta myös ykköskierrokselle osallistuneille.

Ilmoittaudu heti mukaan!

Ihan oma valmennus ERTOn porukalle

ERTOn jäsenkyselyissä esiin tulleiden asioiden kolmen kärjessä toistuvat toiveet hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen liittyvistä toimista. Lifted WORK -hyvinvointivalmennus toteutetaan 10 viikon verkkovalmennuksena. Se on räätälöity jäsenistön hyvinvointikartoituksen tuloksien perusteella sekä keväällä 2017 toteutetun ensimmäisen Lifted-valmennuksen palautteen perusteella.

Jotain muuta kuin ”bikinikuntoa”

Hyvinvointivalmennuksessa on erilaisia osa-alueita, jotka liittyvät mm. mieleen, sosiaalisuuteen, liikkumiseen, ravintoon, palautumiseen ja stressinhallintaan. Lifted Method -valmennusmenetelmät pohjautuvat uusimpaan tutkimustietoon, ja niiden avulla nostetaan omaa elämänlaatua, työtehoa ja jaksamista merkittävästi.

Oma aika ja paikka sekä personal trainer

Valmennukseen voi osallistua kätevästi pöytäkoneelta tai älypuhelimella. Kaikki oppitunnit löytyvät interaktiiviselta valmennusalustalta, jossa osallistujat pääsevät keskustelemaan aiheista valmentajien ja toisten osallistujien kanssa. Valmennusmateriaalit ovat helppokäyttöisiä ja selkeitä videoita, audioluentoja sekä Just-Press-Play -treenejä. 

Miten valmennus käytännössä toimii?

Osallistujat saavat noin kolmena arkipäivänä viikossa 20 minuutin oppitunteja Lifted Methodin keskeisistä teemoista.

Miten pääsen mukaan?

Tarjoamme hyvinvointivalmennuksen kaikille jäsenillemme. Ilmoittaudu viimeistään 28.1.2018!