Edut

Haluamme tukea jäsentemme työhyvinvointia tarjoamalla jaksamista tukevan hyvinvoinnin verkkovalmennuksen kaikille ERTOn jäsenille lokakuusta 2018 alkaen toistaiseksi jatkuvana etuna.

Verkkovalmentajien tuki, laadukkaat materiaalit ja yhteisöllisyys muiden kanssa auttavat rakentamaan pysyviä tuloksia, kun haluat oppia lisää mielen hallinnasta, ravinnosta, viisaammista työtavoista, liikkumisesta, palautumisesta ja stressin
hallinnasta. Lue lisää www.lifted.fi

Ilmoittaudu mukaan »

Haluamme myös huomioida monityötä tekevät sekä itsensä työllistäjät tarjoamalla jäsenillemme 20% alennuksen UKKO.fi-laskutuspalvelusta. Ertolaisten jäsenhinta on 4% laskutuksesta (normaalihinta 5%). Edun saat käyttöösi ilmoittamalla jäsenyydestäsi UKKO.fi-asiakaspalveluun.

Jäsenenämme saat myös matkustajavakuutuksen, joka kattaa vapaa-aikana ulkomaille tehdyn matkan aikana sattuneen sairauden tai tapaturman aiheuttamat hoitokulut ilman ylärajaa. Lisäksi Vakuutusyhtiö Turva myöntää jäsenyyden perusteella alennuksia vapaaehtoisista vakuutuksista. Lue lisää täältä.

Muut edut

Katso myös muut rahanarvoiset edut viereisestä valikosta. Jäsenenämme saat hyviä alennuksia muun muassa polttoaineesta, matkoista ja majoituksesta. Useimmat edut saat näyttämällä ERTOn jäsenkorttia tai ilmoittamalla varauksen yhteydessä ERTOn alennuskoodin. Jäsenkortti toimii myös vakuutusyhtiökumppanimme Turvan matkustajavakuutuskorttina ulkomaille matkustettaessa. 

Kerromme uutiskirjeessämme erilaisista jäsenkunnallemme suunnatuista vaihtuvista eduista ja tarjouksista. Huolehdithan, että jäsenrekisterissämme on ajantasainen ja toimiva sähköpostiosoitteesi. Voit päivittää sähköpostiosoitteesi eAsioinnin kautta