Edut

ERTOn jäsenenä sinulla on käyttöoikeus Up Partnersin ylläpitämään uraportaalin, josta löydät eväitä osaamisen kehittämiseen, työpaikan vaihtoon ja työhyvinvointiin.

Portaalissa on laaja skaala videoita, joihin on kiteytetty vastauksia yleisimpiin kysymyksiin ja tarpeisiin. Videot voit katsoa puhelimesta, tabletilta tai tietokoneeltasi 24/7, kun sinulle parhaiten sopii. Työelämän "Netflix" palvelu antaa sinulle etulyöntiaseman työnhakuun, edistää uratavoitteitasi ja huolehtii hyvinvoinnistasi.

Kirjaudu sisään uraportaaliin »


Haluamme myös huomioida monityötä tekevät sekä itsensä työllistäjät tarjoamalla jäsenillemme 20% alennuksen UKKO.fi-laskutuspalvelusta. Ertolaisten jäsenhinta on 4% laskutuksesta (normaalihinta 5%). Edun saat käyttöösi ilmoittamalla jäsenyydestäsi UKKO.fi-asiakaspalveluun. Monityötä tekevät ja itsensä työllistäjät voivat toimia UKKO.fi kautta useilla aloilla, lukuun ottamatta tiettyjä luvanvaraisia töitä.

Jäsenenämme saat myös matkustajavakuutuksen, joka kattaa vapaa-aikana ulkomaille tehdyn matkan aikana sattuneen sairauden tai tapaturman aiheuttamat hoitokulut ilman ylärajaa. Lisäksi Vakuutusyhtiö Turva myöntää jäsenyyden perusteella alennuksia vapaaehtoisista vakuutuksista. Tutustu vakuutusturvaan ja -etuihin »

Uusi jäsenetu:

Flamingo Span logo.

Jäsenenämme saat alennuksen Flamingo Spa:n aikuisten kylpylän, vesipuiston ja Funparkin sisäänpääsylipuista.

Aikuisten kylpylä on lumoava yhdistelmä hyvinvointia, hyvää oloa ja viihtymistä. Aisti arjen kiireetön ja mieltä tyynnyttävä hiljaisuus. Nauti ainutlaatuisesta tunnelmasta, erilaisista saunoista sekä pulahda upeisiin altaisiin.

Koko perheen vesipuistossa vietät hauskan ja aktiivisen päivän iästä riippumatta. Mukavaa yhteistä tekemistä löydät niin lukuisista vauhdikkaista liukumäistä kuin villivirrasta, hyppytorneilta ja aktiivialtaan Wibit-radalta.

Funpark on viidakkoteemainen lasten sisäleikkipuisto. Löydät Funparkista monipuolisen valikoiman erilaisia laitteita, joissa voi kiipeillä, liukua, roikkua, pomppia ja tanssia. Vain mielikuvitus on rajana!

Henkilökohtaiset edut

  • Aikuisten kylpylä ja vesipuisto: 30 % alennus normaalihintaisesta sisäänpääsylipusta.

Perhekohtaiset edut

  • Funpark (0–17-vuotiaat): 30 % alennus normaalihintaisista sisäänpääsylipuista.

Etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tutustu Flamingo Spa:n palveluihin ja etuihin tarkemmin (pdf-esite).

Jäsenetuhinta on voimassa maanantaista torstaihin 15.8.–31.12.2022. Saat alennuksen näyttämällä voimassa olevaa ERTOn jäsenkorttia Flamingo Spa:n vastaanotossa.

Muut edut

Katso myös muut rahanarvoiset edut viereisestä valikosta. Jäsenenämme saat hyviä alennuksia muun muassa matkoista ja majoituksesta. Useimmat edut saat ilmoittamalla varauksen yhteydessä ERTOn alennuskoodin.

Kerromme uutiskirjeessämme erilaisista jäsenkunnallemme suunnatuista vaihtuvista eduista ja tarjouksista. Huolehdithan, että jäsenrekisterissämme on ajantasainen ja toimiva sähköpostiosoitteesi. Voit päivittää sähköpostiosoitteesi eAsioinnin kautta.