Edut

Haluamme tukea jäsentemme työhyvinvointia tarjoamalla jaksamista tukevan hyvinvoinnin verkkovalmennuksen kaikille ERTOn jäsenille lokakuusta 2018 alkaen toistaiseksi jatkuvana etuna.

Verkkovalmentajien tuki, laadukkaat materiaalit ja yhteisöllisyys muiden kanssa auttavat rakentamaan pysyviä tuloksia, kun haluat oppia lisää mielen hallinnasta, ravinnosta, viisaammista työtavoista, liikkumisesta, palautumisesta ja stressin
hallinnasta.

Lue lisää Lifted-verkkovalmennuksesta »


ERTOn jäsenenä sinulla on käyttöoikeus Up Partnersin ylläpitämään uraportaalin, josta löydät eväitä osaamisen kehittämiseen, työpaikan vaihtoon ja työhyvinvointiin.

Portaalissa on laaja skaala videoita, joihin on kiteytetty vastauksia yleisimpiin kysymyksiin ja tarpeisiin. Videot voit katsoa puhelimesta, tabletilta tai tietokoneeltasi 24/7, kun sinulle parhaiten sopii. Työelämän "Netflix" palvelu antaa sinulle etulyöntiaseman työnhakuun, edistää uratavoitteitasi ja huolehtii hyvinvoinnistasi. Jäsenillämme on käytössään myös oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa UP Partnersin ura- ja työnhakuvalmentaja pitää kerran viikossa videoalustuksen työelämäaiheesta sekä keskustelee ja neuvoo jäseniämme.

Käytä etu hyödyksesi!

Lue lisää UP Partnersin valmennuksista »


Haluamme myös huomioida monityötä tekevät sekä itsensä työllistäjät tarjoamalla jäsenillemme 20% alennuksen UKKO.fi-laskutuspalvelusta. Ertolaisten jäsenhinta on 4% laskutuksesta (normaalihinta 5%). Edun saat käyttöösi ilmoittamalla jäsenyydestäsi UKKO.fi-asiakaspalveluun. Monityötä tekevät ja itsensä työllistäjät voivat toimia UKKO.fi kautta useilla aloilla, lukuun ottamatta tiettyjä luvanvaraisia töitä.

Jäsenenämme saat myös matkustajavakuutuksen, joka kattaa vapaa-aikana ulkomaille tehdyn matkan aikana sattuneen sairauden tai tapaturman aiheuttamat hoitokulut ilman ylärajaa. Lisäksi Vakuutusyhtiö Turva myöntää jäsenyyden perusteella alennuksia vapaaehtoisista vakuutuksista. Tutustu vakuutusturvaan ja -etuihin »

Muut edut

Katso myös muut rahanarvoiset edut viereisestä valikosta. Jäsenenämme saat hyviä alennuksia muun muassa matkoista ja majoituksesta. Useimmat edut saat näyttämällä ERTOn jäsenkorttia tai ilmoittamalla varauksen yhteydessä ERTOn alennuskoodin. Jäsenkortti toimii myös vakuutusyhtiökumppanimme Turvan matkustajavakuutuskorttina ulkomaille matkustettaessa.

Kerromme uutiskirjeessämme erilaisista jäsenkunnallemme suunnatuista vaihtuvista eduista ja tarjouksista. Huolehdithan, että jäsenrekisterissämme on ajantasainen ja toimiva sähköpostiosoitteesi. Voit päivittää sähköpostiosoitteesi eAsioinnin kautta.