Edut

ERTOn jäsenenä sinulla on käyttöoikeus Up Partnersin ylläpitämään uraportaalin, josta löydät eväitä osaamisen kehittämiseen, työpaikan vaihtoon ja työhyvinvointiin.

Portaalissa on laaja skaala videoita, joihin on kiteytetty vastauksia yleisimpiin kysymyksiin ja tarpeisiin. Videot voit katsoa puhelimesta, tabletilta tai tietokoneeltasi 24/7, kun sinulle parhaiten sopii. Työelämän "Netflix" palvelu antaa sinulle etulyöntiaseman työnhakuun, edistää uratavoitteitasi ja huolehtii hyvinvoinnistasi.

Kirjaudu sisään uraportaaliin »


Haluamme myös huomioida monityötä tekevät sekä itsensä työllistäjät tarjoamalla jäsenillemme 20% alennuksen UKKO.fi-laskutuspalvelusta. Ertolaisten jäsenhinta on 4% laskutuksesta (normaalihinta 5%). Edun saat käyttöösi ilmoittamalla jäsenyydestäsi UKKO.fi-asiakaspalveluun. Monityötä tekevät ja itsensä työllistäjät voivat toimia UKKO.fi kautta useilla aloilla, lukuun ottamatta tiettyjä luvanvaraisia töitä.

Jäsenenämme saat myös matkustajavakuutuksen, joka kattaa vapaa-aikana ulkomaille tehdyn matkan aikana sattuneen sairauden tai tapaturman aiheuttamat hoitokulut ilman ylärajaa. Lisäksi Vakuutusyhtiö Turva myöntää jäsenyyden perusteella alennuksia vapaaehtoisista vakuutuksista. Tutustu vakuutusturvaan ja -etuihin »

Flamingo Span logo.

ERTOn jäsenet saavat Flamingo Spa:n lipuista alennusta. Vesipuiston lipun hinta on 12 € ja aikuisten kylpylän hinta 25 € per henkilö. Jäsenetuhinnat ovat voimassa maanantaista torstaihin 22.06.2023 saakka (Etu ei ole saatavilla hiihtolomaviikoilla 8 ja 9).

Muuta huomioitavaa:

  • Uintiaika on rajoitettu neljään tuntiin.
  • Ikäraja Aikuisten kylpylään on 18 vuotta. Varauduthan todistamaan ikäsi Flamingo Span vastaanotossa.
  • Aikuisten kylpylän kertalipulla käytössäsi on myös koko perheen Vesipuisto altaineen ja liukumäkineen.
  • Spa Cafe palvelee molemmilla puolilla.
  • Kauppakeskus Jumbon pysäköintihallissa on maksuton viiden tunnin pysäköinti parkkikiekolla.

Hintaetu on henkilökohtainen eikä sitä voi yhdistää muihin tarjoushintoihin. Perheenjäsenet saavat liput edullisimmin verkosta. Etu on saatavissa paikan päällä ilmoittamalla jäsennumero. Oman jäsennumerosi löydät eAsioinnista.

Muut edut

Katso myös muut rahanarvoiset edut viereisestä valikosta. Jäsenenämme saat hyviä alennuksia muun muassa matkoista ja majoituksesta. Useimmat edut saat ilmoittamalla varauksen yhteydessä ERTOn alennuskoodin.

Kerromme uutiskirjeessämme erilaisista jäsenkunnallemme suunnatuista vaihtuvista eduista ja tarjouksista. Huolehdithan, että jäsenrekisterissämme on ajantasainen ja toimiva sähköpostiosoitteesi. Voit päivittää sähköpostiosoitteesi eAsioinnin kautta.