Jäsenedut.fi

ERTOn jäsenenä käytössäsi on monipuolinen Jäsenedut.fi-palvelu, joka tarjoaa ajankohtaisia alennuksia ja tarjouksia ammattiliittojen jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen.

Rekisteröidy osoitteessa www.jasenedut.fi. Rekisteröitymiseen tarvitset jäsennumerosi, joka löytyy ERTOn jäsenkortista. Muista valita valikosta Toimihenkilöliitto ERTO ry. Rekisteröitymisen jälkeen pääset hyödyntämään etusi kirjautumalla sisään palveluun. Etua ei myönnetä jälkikäteen.

Verkkokaupoissa käytettävät koodit ja ohjeet löydät kultakin tuotesivulta. Verkkokauppaetuja voivat käyttää myös perheenjäsenet, mutta tilaukset täytyy tehdä kirjautuneena jäsenedut.fi-palveluun.  

Esitä jäsenkorttisi aina henkilökohtaisen asioinnin yhteydessä ja kerro edusta ennen maksua. 

Esimerkkejä eduista:

Merimaailma SEA LIFE, Helsinki (Linnanmäki)

Sea Lifen sisäänpääsy jäsenetuhinta 10 €/hlö aikuiset ja lapset (norm.16,50/13 €). Tarjous voimassa 1.1 - 31.12.2017 välisen ajan (suljettu 24.12-25.12). Max. 5 hengen seurue.

Jukkatalo Oy

Jäsenetuna 5.400€ käytettäväksi sisustukseen ostaessasi uuden Jukkatalon Muuttovalmis-toimitussisällöllä. Etu on voimassa toistaiseksi uusille tilauksille ja edusta pitää mainita tilauksen yhteydessä, etua ei myönnetä jälkikäteen. Kerro edusta ja esitä jäsenkorttisi oston yhteydessä.