Matkat ja risteilyt

Matka- ja viisumipalvelu Lähialuematkat

Matkoja ennakkoluuloisille ja ennakkoluulottomille vuodesta 1991. Viisumit kaikkialle maailmaan. ERTOn jäsenenä saat alennusta Venäjän viisumeista ja kausittain vaihtuvasta valmismatkastamme.

Venäjän normaalihintaiset viisumit -10 % alennuksella

Saat Venäjän kerta-, kaksi- ja monikertaviisumista 10% alennuksen. Tarjous koskee ERTOn jäseniä ja heidän perheenjäseniään. Lähetä tilaus sähköisesti SoloVisa-palvelumme kautta tai asioi toimistossamme Helsingissä. Jos jätät hakemuksen toimistoon, muista kertoa, että haluat viisumin ERTOn jäsenhintaan. Alennus on voimassa toistaiseksi.

Lisätiedot ja tilaukset » 

Jäsenetu 20 euroa Pietarin Kaupunkilomapaketista

20 euron alennus per henkilö koskee omatoimisia 3 yön matkapaketteja, jotka ovat varattavissa Lähialuematkojen verkkokaupassa. Alennuksen saa matkoista, jotka tehdään 15.7. - 30.9.2018 välisenä aikana. Esimerkiksi neljän hengen seurue saa yhteensä 80 euron alennuksen - säästetyllä summalla koko seurue nauttii vaikkapa lounaan tai viettää iloisen iltapäivän kera kuohuviinin jossain Pietarin tyylikkäistä ravintoloista. 

Kaupunkilomapakettiin sisältyy edestakaiset Allegro-junamatkat, 3 yön hotellimajoitus (jaetussa kahden hengen huoneessa), ylelliset buffet-aamiaiset ja Pietarissa kätevä taksikuljetus asema-hotelli-asema. Lisäpalveluna pääsyliput taidemuseo Eremitaasiin ja kaupunkikiertoajelulle. 

Alennus koskee jokaista varauksessa olevaa matkustajaa. Alennuksen saa kirjoittamalla koodin ALE20 verkkokaupassa Syötä alennuskoodi -kenttään ennen varauksen maksamista. 

Lisätietoa jäsenetumatkasta » 

Palvelemme Helsingissä Vuorimiehenkatu 3 ja toimistossamme päärautatieasemalla VR:n lipunmyynnin vieressä. Tutustu ajankohtaiseen matkatarjontaan ja viisumipalveluun www.lahialuematkat.fi, www.solovisa.fi 

MatkaMieli

Unohda stressi, lähde patikoimaan! ERTOn jäsenenä saat 50 euron alennuksen vuoden 2016 matkoistamme. Ilmoita matkaa varatessasi ERTOn jäsenkortista löytyvä jäsennumerosi, niin saat edun käyttöösi.

MatkaMielen patikointimatkoilla harrastat aktiivista liikuntaa ja tutustut samalla kohdemaiden nähtävyyksiin ja kulttuuriin. Teemme päiväretkiä upeissa maisemissa, majoitumme hotellissa ja mukana on aina suomalainen matkanjohtaja. Matkamme soveltuvat kaikille normaalikuntoisille, myös liikuntaa harrastaville senioreille. Kohteinamme ovat mm. : Armenia, Kroatia, Slovakia, Saksa, Portugali, Kuuba, Brasilia, Ukraina, Espanja, Viro.

Jo 10 hengen tilausryhmälle voimme tehdä räätälöidyn, yksilöllisen matkan näihin tai muihinkin patikointikohteisiin. Tilausryhmille räätälöimme matkoja myös eri teemoilla: kokous- tai kurssimatka, kulttuurimatka, maalausmatka, syntymäpäivämatka. Kysy tarjousta!

Lisätietoa matkoista ja muista palveluista: www.matkamieli.fi

Tallink Silja Oy

Tallink Silja tarjoaa ERTOn jäsenille mahdollisuutta liittyä Club One-jäseneksi suoraan Silver-tasolle. Etuun ovat oikeutettuja vain Suomessa asuvat henkilöt. Sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt voidaksesi liittyä kanta-asiakkaaksi.

Silver-tason etuihin kuuluu matkat Silver-asiakkaiden omaan hintaan. Tutustu etuihin tarkemmin Club One -sivustolla » 

Liity Club One -asiakkaaksi: www.clubone.fi/erikoisliittyminen. Lomakkeella kysyttävä ERTOn sopimusetunumero on 9105.

Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Jos olet Bronze-tason asiakas, ei uutta hakemusta tarvitse täyttää. Sinut siirretään Silver-tasolle, kun ilmoitat kanta-asiakasnumerosi ja ERTOn sopimusnumeron 9105 osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Lisätietoja www.clubone.fi.

Hintatiedot ja varaukset:
Silja-tuotteet, puh. 0600 174 552, Tallink-tuotteet puh. 0600 15 700 (1,74 €/vastattu puhelu + aina pvm/mpm). Varaukset kätevästi Online-varauspalvelusta »

Viking Line

Viking Line tarjoaa jäsenetuna alennuksia risteilyistä ja reittimatkoista. Varaudu näyttämään ERTOn jäsenkortti lippuja lunastaessasi ja terminaalissa. Käytä varatessasi tuotetunnusta, jonka löydät kunkin matkan kohdalta. Sivulta löytyy myös kulloinkin voimassa olevat risteilykupongit.

Katso Viking Linen jäsentarjoukset » (ERTOn edut löytyvät Viking Linen STTK:n extranet-sivulta. Valitse yläosan valikosta "vapaa-ajan matkat".)

Matka tulee olla maksettuna viimeistään 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset peruutetaan. Enintään 2 hyttiä ja/tai 8 henkilöä/varaus, ei koske ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Koskee vain uusia varauksia. Muista passi tai henkilökortti mukaan Tallinnan-matkoilla. Ateriat ja muut lisäpalvelut normaalin hinnaston mukaan. Laivayhtiö pidättää oikeuden muutoksiin. Muita Viking Linen tarjouksia »

Varaukset Viking Linen nettisivuilta (huom. valitse ylävalikosta "vapaa-ajan matkat") tai Viking Linen myyntipalvelusta, puh. 0600 41577 (puhelun hinta 1,75 €/vastattu puhelu +pvm/mpm). 

Eckerö Line

Eckerö Line Ab Oy (perustettu 1994) on suomalainen Helsingin ja Tallinnan välillä säännöllistä laivaliikennettä harjoittava yhtiö, joka tarjoaa matkailupalveluita kuuden tunnin miniristeilyistä ja Tallinnan päiväristeilyistä laadukkaisiin hotellimatkoihin sekä rahtipalveluihin. Yhtiön laiva, m/s Finlandia, on Suomen lipun alla Tallinnaan liikennöivä matkustajalaiva. Eckerö Line on reitin ainoa laivayhtiö, jolla on oikeus käyttää suomalaisen palvelun Avainlippu-tunnusta.

Jäsenetukoodi – koko vuoden jatkuva etu

ERTOn jäsenet saavat alennusta 10-15 % päivän reitti- ja risteilymatkojen online-hinnasta jäsenetukoodilla JARJ17. Hyödynnä etusi ja varaa matkasi Eckerö Linen verkkokaupassa