Matkat ja risteilyt

Matka- ja viisumipalvelu Lähialuematkat

Matkoja ennakkoluuloisille ja ennakkoluulottomille vuodesta 1991. Viisumit kaikkialle maailmaan. ERTOn jäsenenä saat alennusta Venäjän viisumeista ja kausittain vaihtuvasta valmismatkastamme. Lisätietoja Lähialuematkat.fi

Venäjän normaalihintaiset viisumit -10 % alennuksella

Saat Venäjän kerta-, kaksi- ja monikertaviisumista 10% alennuksen. Tarjous koskee ERTOn jäseniä ja heidän perheenjäseniään. Lähetä tilaus sähköisesti SoloVisa-palvelumme kautta tai asioi toimistossamme Helsingissä. Jos jätät hakemuksen toimistoon, muista kertoa, että haluat viisumin ERTOn jäsenhintaan. Alennus on voimassa toistaiseksi.

Lisätiedot ja tilaukset »

Pietarin Kaupunkilomapaketti

20 euron alennus per henkilö koskee omatoimisia 3 yön matkapaketteja, jotka ovat varattavissa Lähialuematkojen verkkokaupassa. Etu on voimassa toistaiseksi. Esimerkiksi neljän hengen seurue saa yhteensä 80 euron alennuksen - säästetyllä summalla koko seurue nauttii vaikkapa lounaan tai viettää iloisen iltapäivän kera kuohuviinin jossain Pietarin tyylikkäistä ravintoloista.

Kaupunkilomapakettiin sisältyy edestakaiset Allegro-junamatkat, 3 yön hotellimajoitus (jaetussa kahden hengen huoneessa), ylelliset buffet-aamiaiset ja Pietarissa kätevä taksikuljetus asema-hotelli-asema. Lisäpalveluna pääsyliput taidemuseo Eremitaasiin ja kaupunkikiertoajelulle.

Alennus koskee jokaista varauksessa olevaa matkustajaa. Alennuksen saa kirjoittamalla koodin ALE20 verkkokaupassa Syötä alennuskoodi -kenttään ennen varauksen maksamista.

Lisätietoa jäsenetumatkasta »

Palvelemme Helsingissä Vuorimiehenkatu 3 ja toimistossamme päärautatieasemalla VR:n lipunmyynnin vieressä. Tutustu ajankohtaiseen matkatarjontaan ja viisumipalveluun www.lahialuematkat.fi, www.solovisa.fi

MatkaMieli

Unohda stressi, lähde patikoimaan! ERTOn jäsenenä saat 50 euron alennuksen MatkaMielen matkoista. Ilmoita matkaa varatessasi ERTOn jäsenkortista löytyvä jäsennumerosi, niin saat edun käyttöösi. Etu on voimassa toistaiseksi.

MatkaMielen patikointimatkoilla harrastat aktiivista liikuntaa ja tutustut samalla kohdemaiden nähtävyyksiin ja kulttuuriin. Teemme päiväretkiä upeissa maisemissa, majoitumme hotellissa ja mukana on aina suomalainen matkanjohtaja. Matkamme soveltuvat kaikille normaalikuntoisille, myös liikuntaa harrastaville senioreille. Kohteinamme ovat mm.: Armenia, Kroatia, Slovakia, Saksa, Portugali, Espanja.

Jo 10 hengen tilausryhmälle voimme tehdä räätälöidyn, yksilöllisen matkan näihin tai muihinkin patikointikohteisiin. Tilausryhmille räätälöimme matkoja myös eri teemoilla: kokous- tai kurssimatka, kulttuurimatka, maalausmatka, syntymäpäivämatka. Kysy tarjousta!

Lisätietoa matkoista ja muista palveluista: www.matkamieli.fi

Tallink Silja Oy

Tallink Silja tarjoaa etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold. Kun liityt Tallink Siljan Club One -kanta-asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan ohjelman Silver-tasolle. Etuun ovat oikeutettuja vain Suomessa asuvat henkilöt. Sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt voidaksesi liittyä kanta-asiakkaaksi.

Liity nyt Club One -kanta-asiakkaaksi osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen

Liittyminen tapahtuu ERTOn sopimusetunumerolla 9105. Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Jos olet Bronze-tason asiakas, siirrämme sinut Silver-tasolle. Ilmoitathan kuitenkin Club One -kanta-asiakasnumerosi, maininnan jäsenyydestäsi ja sopimusetunumeron sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., näin rekisteröimme Sinut sopimusetuasiakkaaksi ja postitamme tarvittaessa Silver-tason kortin.

Käytä liittyessäsi sopimusetunumeroa: 9105.

Lisätietoja kanta-asiakkuudesta:
Puh. 0600 152 68, ma-pe 8-20, la 9-17, su 10-18 (1,75 €/vastattu puhelu + aina pvm/mpm)
www.clubone.fi

Hintatiedot ja varaukset:
Myyntipalvelun yhteystiedot »

Viking Line

Viking Line tarjoaa jäsenetuna alennuksia risteilyistä ja reittimatkoista. Varaudu näyttämään ERTOn jäsenkortti lippuja lunastaessasi ja terminaalissa. Käytä varatessasi tuotetunnusta, jonka löydät kunkin matkan kohdalta. Sivulta löytyy myös kulloinkin voimassa olevat risteilykupongit.

Katso Viking Linen jäsentarjoukset » (Valitse Extranet-valikosta vapaa-ajan matkat)

Matka tulee olla maksettuna viimeistään 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset peruutetaan. Enintään 2 hyttiä ja/tai 8 henkilöä/varaus, ei koske ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Koskee vain uusia varauksia. Muista passi tai henkilökortti mukaan Tallinnan-matkoilla. Ateriat ja muut lisäpalvelut normaalin hinnaston mukaan. Laivayhtiö pidättää oikeuden muutoksiin. Muita Viking Linen tarjouksia »

Varaukset Viking Linen nettisivuilta (huom. valitse ylävalikosta "vapaa-ajan matkat") tai Viking Linen myyntipalvelusta, puh. 0600 41577 (puhelun hinta 1,75 €/vastattu puhelu +pvm/mpm).

Eckerö Line

Jäsenetukoodi – koko vuoden jatkuva etu

ERTOn jäsenet saavat 10-20 % alennuksen henkilölippujen risteily- ja reittimatkojen päivittäisestä verkkokauppahinnasta jäsenetukoodilla. Alennuksen saa vain verkkokaupasta käyttämällä jäsenetukoodia varausvaiheessa. Alennusta ei voida myöntää jälkikäteen eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuotepaketteihin. Voimassa oleva jäsen-/henkilökortti on varauduttava esittämään pyydettäessä. Lue jäsenedusta tarkemmin.

Hyödynnä etusi ja varaa matkasi Eckerö Linen verkkokaupassa.