Matkat ja risteilyt

Tallink Silja Oy

Tallink Silja tarjoaa etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold. Kun liityt Tallink Siljan Club One -kanta-asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan ohjelman Silver-tasolle. Etuun ovat oikeutettuja vain Suomessa asuvat henkilöt. Sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt voidaksesi liittyä kanta-asiakkaaksi.

Liity nyt Club One -kanta-asiakkaaksi »

Liittyminen tapahtuu ERTOn sopimusetunumerolla 9105. Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Jos olet Bronze-tason asiakas, siirrämme sinut Silver-tasolle. Ilmoitathan kuitenkin Club One -kanta-asiakasnumerosi, maininnan jäsenyydestäsi ja sopimusetunumeron sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., näin rekisteröimme Sinut sopimusetuasiakkaaksi ja postitamme tarvittaessa Silver-tason kortin.

Käytä liittyessäsi sopimusetunumeroa 9105.

Lisätietoja kanta-asiakkuudesta:
Puh. 0600 152 68, ma-pe 8-20, la 9-17, su 10-18 (1,75 €/vastattu puhelu + aina pvm/mpm)
www.clubone.fi

Hintatiedot ja varaukset:
Myyntipalvelun yhteystiedot »

Viking Line

Viking Line tarjoaa jäsenetuna alennuksia risteilyistä ja reittimatkoista. Käytä varatessasi tuotetunnusta, jonka löydät kunkin matkan kohdalta. Sivulta löytyy myös kulloinkin voimassa olevat risteilykupongit.

Katso Viking Linen jäsentarjoukset » (Valitse Extranet-valikosta vapaa-ajan matkat)

Matka tulee olla maksettuna viimeistään 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset peruutetaan. Enintään 2 hyttiä ja/tai 8 henkilöä/varaus, ei koske ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Koskee vain uusia varauksia. Muista passi tai henkilökortti mukaan Tallinnan matkoilla. Ateriat ja muut lisäpalvelut normaalin hinnaston mukaan. Laivayhtiö pidättää oikeuden muutoksiin. Muita Viking Linen tarjouksia »

Varaukset Viking Linen nettisivuilta (huom. valitse ylävalikosta "vapaa-ajan matkat") tai Viking Linen myyntipalvelusta, puh. 0600 41577 (puhelun hinta 1,75 €/vastattu puhelu +pvm/mpm).

Eckerö Line

Jäsenetukoodi – koko vuoden jatkuva etu

ERTOn jäsenet saavat 10–20 % alennuksen henkilölippujen risteily- ja reittimatkojen päivittäisestä verkkokauppahinnasta jäsenetukoodilla. Alennuksen saa vain verkkokaupasta käyttämällä jäsenetukoodia varausvaiheessa. Alennusta ei voida myöntää jälkikäteen eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuotepaketteihin. Voimassa oleva jäsennumero on varauduttava ilmoittamaan pyydettäessä lippujen lunastuksen yhteydessä.

Hyödynnä etusi ja varaa matkasi Eckerö Linen verkkokaupassa »