Pankki- ja vakuutusasiat

OP-Pohjola

OP-Pohjola tarjoaa ERTOn jäsenille erilaisia palvelu- ja muita etuja. Ehdot määritellään pääasiassa osuuspankkikohtaisesti, joten kysy lisää lähipankistasi. Tiedot myös OP, puh. 0100 0500 ja Osuuspankin nettisivuilta »

Palkankeskeytymisluotto

Luoton avulla voit saada itsellesi rahaa silloin kun palkan saanti on tilapäisesti keskeytynyt lakon, työnsulun tai lomautuksen johdosta. Luoton saannin yleisenä edellytyksenä on normaalien luottokelpoisuusehtojen täyttäminen sekä noston yhteydessä todistus lakon, työsulun tai lomautuksen piiriin kuulumisesta. Luoton saadaksesi sinun ei tarvitse olla Osuuspankin asiakas. Lisätietoa palkankeskeytymisluotosta »

Sapattivapaaluotto

Helpota omaa talouttasi vuorotteluvapaan tai muun sapattivapaan aikana. Kysy ehdot lähimmästä osuuspankista. Sapattivapaaluoton saadaksesi sinun ei tarvitse olla Osuuspankin asiakas. Lisätietoa sapattivapaaluotosta »

Kultaturva vakavan sairauden varalle

Ottamalla Kultaturva vakavan sairauden varalta -vakuutuksen itsellesi sekä täysi-ikäisille perheenjäsenillesi saatte taloudellista turvaa, jolla voitte mm. hankkia parasta mahdollista hoitoa haluamastanne hoitopaikasta ja päästä hoitoon nopeasti. Vakuutuksesta maksetaan kertakorvaus, jonka käytöstä vakuutettu päättää itse. Sinä ja perheenjäsenesi saatte 20 %:n alennuksen kuuden ensimmäisen kuukauden vakuutusmaksusta. Mainitse hakemuksessa ammattiliiton jäsenyydestä! Lisätietoa Kultaturvasta »