Polttoaine-etua Teboilista

Saat alennusta ERTOn jäsenkortilla -2,1 senttiä/litra bensiinistä ja dieselöljystä sekä muita etuja.

Oy Teboil Ab myöntää ERTOn jäsenkortilla seuraavat alennukset:

  • Bensiini ja dieselöljy -2,1 snt/ litra
  • Voiteluaineet -10 % (alle 10 litran astiat)
  • Autokemikaalit -5 %
  • Pesut -5 %
  • Nestekaasu -5 % (täyttö)

Teboilin jäsenetu: 5 prosentin alennus autopesusta.Teboilin jäsenetu: 5 prosentin alennus autokemikaaleista.

Polttoaine-edut saa kaikilta Teboil-huoltamoilta ja automaattiasemilta sekä muut tuote- ja palveluedut Teboil-huoltamoilta. Alennusta ei myönnetä Teboil Express -automaattiasemilta. Alennuksen saat maksaessasi käteisellä, pankkikortilla, MasterCardilla tai Visalla.

Teboilin nettisivuilta löytyy asema- ja reittihaku, joiden avulla Teboilin asemat ja niiden palvelut löytyvät nopeasti ja helposti - myös älypuhelimella!

ERTOn jäsenkorttieduista löytyy lisätietoa osoitteesta www.teboil.fi/liitto. Ajankohtaiset edut ja tarjoukset löydät kootusti Teboilin edut- ja kampanjat -sivulta.

Jäsenkortin Teboil-edun liittäminen MobilePayihin

  1. Jos sinulla ei ole vielä MobilePaytä, voit ladata sovelluksen maksutta GooglePlay-kaupasta tai AppStoresta. Lisää MobilePayihin sovelluksen pyytämät tiedot (esim. maksukortti). Jos sinulla on jo MobilePay, voit jatkaa eteenpäin alla olevien ohjeiden mukaisesti.
  2. Liitä seuraavaksi jäsenkorttisi sovellukseen. Valitse (käyttöjärjestelmästä riippuen) valikosta tai alapalkista "kanta-asiakkuudet" ja klikkaa Teboilin asiakaskortin kuvaa. Kirjoita laatikkoon 16-numeroinen numerosarja, jonka löydät jäsenkorttisi kääntöpuolelta, Teboilin magneettiraidan yläpuolelta.
  3. Klikkaa lopuksi jatka-painiketta. Jäsenkorttisi on nyt liitetty MobilePayhin. Huom. Kortit, jotka on liitetty MobilePayhin näkyvät sovelluksessa isompina kuin ne, joita ei ole liitetty sovellukseen.
  4. Maksaessasi MobilePayllä palvelevien asemien sisäkassoilla saat samat edut kuin ERTOn jäsenkorttia näyttämällä.