Polttoaine-etua Teboilista

Saat alennusta ERTOn jäsenkortilla -2,1 senttiä/litra bensiinistä ja dieselöljystä sekä muita etuja.

Oy Teboil Ab myöntää ERTOn jäsenkortilla seuraavat alennukset:

  • Bensiini ja dieselöljy -2,1 snt/ litra
  • Voiteluaineet -10 % (alle 10 litran astiat)
  • Autokemikaalit -5 %
  • Pesut -5 %
  • Nestekaasu -5 % (täyttö)

Teboilin jäsenetu: 5 prosentin alennus autopesusta.Teboilin jäsenetu: 5 prosentin alennus autokemikaaleista.

Polttoaine-edut saa kaikilta Teboil-huoltamoilta ja automaattiasemilta sekä muut tuote- ja palveluedut Teboil-huoltamoilta. Alennusta ei myönnetä Teboil Express -automaattiasemilta. Alennuksen saat maksaessasi käteisellä, pankkikortilla, MasterCardilla tai Visalla.

Teboilin nettisivuilta löytyy asema- ja reittihaku, joiden avulla Teboilin asemat ja niiden palvelut löytyvät nopeasti ja helposti - myös älypuhelimella!

ERTOn jäsenkorttieduista löytyy lisätietoa osoitteesta www.teboil.fi/liitto. Ajankohtaiset edut ja tarjoukset löydät kootusti Teboilin edut- ja kampanjat -sivulta.

Jäsenkortin Teboil-edun liittäminen MobilePayihin

  1. Jos sinulla ei ole vielä MobilePaytä, voit ladata sovelluksen maksutta GooglePlay-kaupasta tai AppStoresta. Lisää MobilePayihin sovelluksen pyytämät tiedot (esim. maksukortti). Jos sinulla on jo MobilePay, voit jatkaa eteenpäin alla olevien ohjeiden mukaisesti.
  2. Liitä seuraavaksi jäsenkorttisi sovellukseen. Valitse (käyttöjärjestelmästä riippuen) valikosta tai alapalkista "kanta-asiakkuudet" ja klikkaa Teboilin asiakaskortin kuvaa. Kirjoita laatikkoon 16-numeroinen numerosarja, jonka löydät jäsenkorttisi kääntöpuolelta, Teboilin magneettiraidan yläpuolelta.
  3. Klikkaa lopuksi jatka-painiketta. Jäsenkorttisi on nyt liitetty MobilePayhin. Huom. Kortit, jotka on liitetty MobilePayhin näkyvät sovelluksessa isompina kuin ne, joita ei ole liitetty sovellukseen.
  4. Maksaessasi MobilePayllä palvelevien asemien sisäkassoilla saat samat edut kuin ERTOn jäsenkorttia näyttämällä.

Teboilin kesäedut 23.6.–15.8.

Perinteinen kesäkampanja alkaa jälleen juuri ennen juhannusta ja jatkuu elokuulle asti, 23.6.–15.8. Tänä aikana on liittokortilla korotettu polttoainealennus, 2,5snt/l palvelevilla huoltamoilla ja automaattiasemilla. Tankkauksen lisäksi asemiltamme saa kaiken kesämatkailuun liittyvän, autotarvikkeista maittavaan ruokaan. Lue lisää polttoaine-edusta »

Teboil lanseeraa kesällä täysin uudistuneen ruokalistan joka muuttaa asiakkaiden mielikuvaa asemaruokailusta; huoltoasemalta saa herkullista, trendikästä ruokaa laadukkailla ainesosilla. Street food -henkisen ruokalistan ylpeys on mahdollisesti Suomen paras burgeri! Toinen herkullistakin herkullisempi annos on Siivet Siipiweikkojen kastikkeella. Uutuusannoksen, Ylikypsä porsaankylki korealaisella kastikkeella, lisäksi listalta löytyy tutut, asiakkaidemme rakastamat suosikkiannokset kanakori ja makkaraperunat sekä päivän leike. Laadukkaissa raaka-aineissa on valikoitunut tunnettuja brändejä, kuten Siipiweikot, Roslund, Tamminen sekä Arvo Kokkonen. Lue lisää uudistuneesta ruokalistasta »

Kesäinen lounastarjous lapsiperheille

Kesäkampanjassamme alle 12-vuotiaat lapset syövät noutopöydästä ruokailevan aikuisen seurassa puoleen hintaan lasten hinnoista (alkaen 2,45 €). Kesäkampanja lounasetuineen käynnistyy 23.6. ja on voimassa aina heinäkuun loppuun asti. Lista lounasta tarjoavista asemista »