Jäsenopas

Jäsenrekisteristä saat henkilökohtaista neuvontaa ja palvelua ammattiliittomme jäsenyys-, jäsenmaksu- ja jäseneksi liittymisasioissa.

Jäsenrekisterin yhteystiedot »

Hyödyllisiä linkkejä:

Jäsenkortti ja -kalenteri

Jäsenkortti

Jäsenkortti todistaa jäsenyytesi ja toimii avaimenasi rahanarvoisiin jäsenetuihin ja -palveluihin.

Jäsenkortti toimii vakuutusyhtiökumppanimme Turvan matkavakuutuskorttina ulkomaille matkustettaessa.

Uudet jäsenet saavat jäsenkorttinsa noin kahden viikon sisällä liittymisestä. ERTOn jäsenkortti uusitaan kahden vuoden välein.

Jäsenkortin katoaminen: Jos kadotat jäsenkorttisi, ota yhteys jäsenrekisteriin tai tilaa uusi kortti liiton eAsioinnissa »

Jäsenkalenteri

Jäsenet voivat halutessaan tilata itselleen ERTOn taskukalenterin. Jos haluat kalenterin itsellesi, niin käy tilaamassa se edeltävän vuoden kesäkuun puoleen väliin mennessä eAsioinnissa. Tilaus on voimassa myös tulevina vuosina, ellet käy sitä perumassa.

Jos haluat vuoden 2023 jäsenkalenterin, tilaathan sen 13.6.2022 mennessä.

Oman kalenteritilauksesi hallinta tapahtuu näin:

  1. Kirjaudu eAsiointiin.
  2. Valitse jäsentiedot-välilehdeltä jäsenedut.
  3. Paina muokkaa-painiketta.
  4. Lisää kalenteri-kohtaan ”Haluan” tai ”En halua” -valinta.

Jos haluat vuoden 2023 kalenterin, muttet muistanut tilata sitä 13.6.2022 mennessä, laita viestiä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

eAsiointi käytössäsi 24 h

Voit hoitaa monia asioitasi suoraan netissä. Liiton eAsioinnissa voit korjata tietojasi ammattiliiton jäsenrekisterissä, ilmoittaa työnantajamuutoksista, maksaa jäsenmaksujasi, tehdä ilmoituksen palkattomasta ajanjaksosta, tilata uuden jäsenkortin kadonneen tilalle ja ilmoittaa eläkkeelle jäämisestä.

Työttömyyskassalle voit eAsioinnissa mm. lähettää päivärahahakemuksen ja seurata hakemuksesi käsittelyn tilannetta.

Työttömyyskassa

Jos asiasi koskee työttömyysasioita, esimerkiksi työttömyyspäivärahaa tai vuorotteluvapaakorvausta, ota yhteyttä työttömyyskassaan.

Työsuhdeneuvonta

Työsuhdeneuvonnasta saat henkilökohtaista palvelua työsuhteeseesi liittyvissä kysymyksissä. Lakimiehemme ja asiantuntijamme antavat puhelimitse tietoja ja neuvoja esimerkiksi palkkaustasi, työaikojasi tai vuosilomiasi koskeviin kysymyksiin.