Jäsenopas

Jäsenrekisteristä saat henkilökohtaista neuvontaa ja palvelua ammattiliittomme jäsenyys-, jäsenmaksu- ja jäseneksi liittymisasioissa. 

Jäsenrekisterin yhteystiedot » 

Hyödyllisiä linkkejä:

Jäsenkortti

Jäsenkortti todistaa jäsenyytesi ja toimii avaimenasi rahanarvoisiin jäsenetuihin ja -palveluihin. Kortissa on jäsennumerosi, jolla voit kirjautua liiton eAsiointiin ja kassan eAsiointiin.

Jäsenkortti toimii vakuutusyhtiökumppanimme Turvan matkavakuutuskorttina ulkomaille matkustettaessa. Kortilla saat alennusta bensiinistä ja dieselistä Teboil-asemilta (lukuun ottamatta Teboil Express -asemia).

Uudet jäsenet saavat jäsenkorttinsa noin kahden viikon sisällä liittymisestä. ERTOn jäsenkortti uusitaan kahden vuoden välein.

Jäsenkortin katoaminen

Jos kadotat jäsenkorttisi, ota yhteys jäsenrekisteriin tai tilaa uusi kortti liiton eAsioinnissa » 

eAsiointi käytössäsi 24 h

Voit hoitaa monia asioitasi suoraan netissä. Liiton eAsioinnissa voit korjata tietojasi ammattiliiton jäsenrekisterissä, ilmoittaa työnantajamuutoksista, maksaa jäsenmaksujasi, tehdä ilmoituksen palkattomasta ajanjaksosta, tilata uuden jäsenkortin kadonneen tilalle ja ilmoittaa eläkkeelle jäämisestä.

Työttömyyskassalle voit eAsioinnissa mm. lähettää päivärahahakemuksen ja seurata hakemuksesi käsittelyn tilannetta.

Työttömyyskassa

Jos asiasi koskee työttömyysasioita, esimerkiksi työttömyyspäivärahaa tai vuorotteluvapaakorvausta, ota yhteyttä työttömyyskassaan.

Työsuhdeneuvonta

Työsuhdeneuvonnasta saat henkilökohtaista palvelua työsuhteeseesi liittyvissä kysymyksissä. Lakimiehemme ja asiantuntijamme antavat puhelimitse tietoja ja neuvoja esimerkiksi palkkaustasi, työaikojasi tai vuosilomiasi koskeviin kysymyksiin.