« Palaa kalenteriin

Photoshop jatkokurssi - Täydet tehot irti Photoshopista

Torstaina 2.8.2018 klo 9-16.

Paikka: Corellia Helsinki Oy, Vilhonkatu 5, 2. krs, Helsinki

HINTA: 70 € DigiMaMan jäsenille / 35 € opiskelijoille ja työttömille, sisältää kahvin ja sämpylän.

Tehosta Photoshop-osaamisesi huippuunsa! Edistynyt master-tason Adobe Photoshop -jatkokurssi antaa sinulle tukevan otteen ohjelman sarvista - kurssin jälkeen sinä kerrot ohjelmalle kuka tätä tanssia pyörittää. Photoshopin käyttö on paljon muutakin kuin värien säätämistä: kuva on massaa, jota voi muokata ja työstää omien tarkoitusperien mukaisesti. Perustason kuvansäätämisen tapahtuessa Adobe Lightroomissa ja Adobe Bridgessä hakee kuvankäsittelyn ohjelmapaletti uutta suuntaa: Adobe on suuntaamassa Photoshopin käyttöä yhä enemmän luovan työskentelyn keskeiseksi työkaluksi sekä tärkeäksi osaksi web-suunnittelun työnkulkua.

Kurssilla opit esimerkiksi: " työskentelemään entistäkin tehokkaammin " hyödyntämään maskeja kunnolla kuvankäsittelyssä " rakentamaan kuvaa tasojen avulla " tuntemaan tehokkaimmat työkalut, efektit ja työtä tehostavat kikat " tuottamaan kunnollista kuva-aineistoa painoon ja verkkoon " tutustut kurssilla lisäksi kuvitustyökalujen maailmaan ja saat hyvän käsityksen 3D-työkaluista ja -tulostamisesta.

Photoshopin maski- ja tasotyöskentelyn hallinta on oleellista edistyneemmässä kuvankäsittelyssä. Kurssilla opit useita erilaisia tekniikoita joita voit hyödyntää rakentaessasi ja muokatessasi näyttäviä kuvia. Tällä kurssilla käytetään Photoshopin uusinta CC-versiota, mutta useimmat harjoitukset ovat sellaisenaan tai sovellettuina toimivia myös vanhemmilla CS4-CS6-versioilla.

Kouluttaja: Juha Laamanen, CEO, PARTNER, ACI tai Sampo Korkeila, graafinen suunnittelija.

Kurssille mahtuu 12 osallistujaa, ja se on tarkoitettu Mac-käyttäjille. Kurssin suorittamisesta on mahdollisuus saada erikseen pyytämällä todistus PDF-muodossa.

Peruutusehdot

Huomioithan, että koulutuksiin ja tapahtumiin ilmoittautuminen on sitova. Kurssin hinta voidaan palauttaa vain sairaustapauksissa todistusta vastaan. Mikäli ilmoittautujia ei ole riittävästi, koulutus voidaan peruuttaa. Mahdollisista peruutuksista ilmoitamme erikseen ja palautamme osallistumismaksun.