« Palaa kalenteriin

Jarkko Ahola Joulun klassikot 2018

Komeaäänisen tenori Jarkko Aholan perinteeksi muodostuneen Joulun Klassikot -kirkkokiertue Lakeuden Ristissä perjantaina 21.12.2018

Tule mukaan viettämään tunnelmaa täynnä oleva ilta yhdessä muiden ERTOlaisten kanssa. Aluejärjestön jäsenelle lippu vain 20 euroa. (norm. hinta 32 euroa).

Jarkko "J." Ahola on muusikko, lauluntekijä, esiintyjä ja laulaja. Tunnetuksi hän on tullut Teräsbetoni-yhtyeen laulaja-basistina ja yhtenä kolmesta biisinkirjoittajasta. Hän on ollut mukana myös Northern Kings ja Raskasta Joulua -projekteissa. Vuonna 2012 hänen omaa sukunimeään kantava AHOLA -yhtye julkaisi Stoneface -debyyttinsä. Kaksi vuotta myöhemmin se sai jatkoa Tug of War -albumilla.

Warner Music Finland on julkaissut Aholalta kaksi kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa myynyttä joulualbumia, Ave Maria - Joulun klassikot ja Suojelusenkeli - Joulun klassikot 2. Marraskuussa vuonna 2016 julkastiin hänen kolmas soololevynsä, Romanssi.

Mitä tulee live-esiintymisiin viime aikoina, Aholan My Way -kiertue oli lähes loppuunmyyty 2015 syksystä vuoden 2016 syksyyn. Myös hänen joulukonserttikiertueensa ovat olleet erittäin suosittuja.