« Palaa kalenteriin

YSTEAn kevätkokous

YSTEAn kevätkokous jäsenille pidetään Helsingissä Original Sokos Hotel Presidentissä

Kokouksessa käsitellään vuoden 2018 toimintakertomus, tilinpäätös ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille tilivelvollisille. Jäsenet voivat tehdä aloitteita, jotka on toimitettava puheenjohtajalle (miska.keskinen.@erto.fi) 30 vuorokautta ennen kokousta.

Kokousohjelma
11:30-12:30 Lounas
12:30-14:00 Ohjelma
14:00-15:00 Kevätkokous
15:00 Iltapäiväkahvi

Kokouksen jälkeen opastus Amos Rex museossa, jossa belgialaisen taidemaalari René Magritten (1898-1967) teoksia ensimmäistä kertaa Suomessa. Surrealismin johtohahmona pidetty taiteilija on erityisesti tunnettu teoksistaan, joissa arkinen todellisuus käännetään päälaelleen.(ryhmä 1 klo 15.30 ja ryhmä 2 klo 16.00).

Opastus kestää 45 minuuttia ja ryhmässä max. 25 hlöä. Kierros on maksuton jäsenille, otathan kuitenkin museokorttisi mukaan, jos sellaisen omistat.

Matkat kokoukseen
YSTEA vastaa vuosikokouksiin osallistuville jäsenille matkakuluista yhdistyksen matkustussääntöjen mukaisesti. Henkilökohtaisen avustajan kustannuksista vastaa jäsen. Lisätiedot YSTEAn nettisivuilta »

Ilmoittautuminen
Muistathan lisätä ilmoittautumislomakkeen lisätiedot-kohtaan ruoka-aineallergiasi. Ilmoita samalla lomakkeella myös eläkeläis- tai opiskelijajäsenyydestäsi. Kokoustarjoilut varataan vain ennakkoilmoittautuneille.

HUOM! Matkojen korvaamisen edellytys on, että jäsen on läsnä koko kokousohjelman ajan.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova, maksuton peruutus 4.4.2019 mennessä.