« Palaa kalenteriin

Kiinnostaako sup-lautailu?

Suppailu on helppo, hauska ja monipuolinen laji joka sopii kaikille. Tule mukaan oppimaan sup-lautailun alkeet.

SUP-laudalla melotaan seisaaltaan suurella surffilaudalla ja nähdään vesistö aivan uudenlaisesta näkökulmasta. Alkeisopetus antaa hyvän ja turvallisen pohjan uuden lajin aloittamiselle. Lue sup-lautailusta lisää tästä.

Pohjois-Karjalan aluejärjestö järjestää SUP Outdoor Basic -90min. alkeiskurssin SUP keskuksella Hasaniemessä. Kurssin toteuttaa Erimover SUP Joensuu/Artic Trainers.

Aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Ryhmätunnilla käydään läpi lautailun perusteet: turvallinen harrastaminen, laudan ja melan käsitteleminen, laudalle nousu ja melontatekniikoita. Kurssilla pääset tietysti myös suppailemaan ohjatusti.

Suppailuun tarvittavat varusteet (lauta, mela ja kelluntaliivit) sisältyvät kurssin hintaan. Valmistaudu kurssille sään mukaisella kevyellä liikuntavarustuksella. Voit ottaa mukaan vaihtovaatteita ja pyyhkeen kastumisen varalta. Omat varusteet voi säilyttää suppailun ajan SUP keskuksella.

Kokoonnutaan SUP keskukselle Hasaniemeen klo 17.45. Tervetuloa!

Kurssipaikkoja on rajoitettu määrä, varaa paikkasi nopsasti.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Palautamme omavastuuosuuden viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuneista peruutuksista ainoastaan sairauslomatodistuksella.