« Palaa kalenteriin

Esihenkilöiden etätyöpaja 3: Onnistu haastavissa keskusteluissa johtajana

Etätyöpajassa opit kuinka johtaminen toimii haastavissa tilanteissa ja keskusteluissa sekä saat konkreettisia työkaluja onnistuneeseen viestintään pulmatilanteissa.

Viestintä ja vuorovaikutus ovat johtajana toimimisen ja onnistumisen kulmakiviä. Johtajana myös erilaiset pulmatilanteet ja haastavat keskustelut ovat osa työnkuvaa.Kohtaamiset ovat siirtyneet neukkareista ja kahviautomaatilta erilaisiin virtuaaliin ympäristöihin, ja tulevaisuudessa myös erilaisiin hybridimalleihin. Tämä kaikki haastaa johtajan viestintä- ja vuorovaikutustaitoja entisestään.

Tässä työpajassa pohditaan yhdessä keskustellen sekä konkreettisten työkalujen avulla haastavien tilanteiden johtamista, pulmatilanteiden onnistunutta käsittelyä sekä haastavia neuvottelu- ja palautekeskusteluja.

Valmentajina toimii

Reetta Viinanen
Viestintäasiantuntija, Työyhteisövalmentaja, NLP Associate Trainer

Reetta on toiminut viestinnän, vuorovaikutuksen ja muutosjohtamisen parissa 15 vuoden ajan.

Sonja Grönlund-Lamminsalo
Esihenkilönä toiminut esihenkilötyön valmentaja, johtamisen ja muutostilanteiden valmentaja, BBA, MBA

Sonja on toiminut erilaisissa yritysten esihenkilö- ja johtotehtävissä lähes koko työuransa. Hänet tunnetaan erityisesti vahvana henkilöstön johtajana sekä pulma- ja muutostilanteiden asiantuntijana. Sonjalla on sekä kaupallinen että hallinnollinen koulutus.

Työpaja on maksuton kaikille ERTOn jäsenille. Ilmoittaudu mukaan sunnuntaihin 7.11. mennessä.

Esihenkilöiden etätyöpajat

Tilaisuus on osa ERTOn esihenkilöiden etätyöpaja -koulutuskokonaisuutta. Ilmoittauduthan mukaan myös muihin koulutuskokonaisuuden tilaisuuksiin:

Suosittelemme osallistumista työpajan kaikiin kolmeen osioon, mutta voit myös halutessasi osallistua yksittäiseen tilaisuuteen.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Toivomme, että ilmoitat esteestäsi järjestäjälle mahdollisimman pian, sillä haluamme minimoida tilaisuutemme aiheuttaman hiilijalanjäljen. Peruutuksesi mahdollistaa paikan toiselle osallistujalle. Palautamme omavastuuosuuden viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuneista peruutuksista ainoastaan sairauslomatodistuksella.