« Palaa kalenteriin

Pakopelihuone FindOut

Tervetuloa nauttimaan aivonystyröitä herättelevistä pakopelihuoneista FindOut Seinäjoelle! Voi ottaa myös ystävän tai perheenjäsenen mukaan.

Peli-ilta järjestetään maanantaina 12.3. klo 18.30-19.00 ja maksaa 10 € / osallistuja.

Ilmoittautumiset 6.3. mennessä.

Mikä on pakopelihuone FindOut?

Pelin kulku on ajatuksena yksinkertainen: jokaisessa huoneessa on oma teema ja tarina, ryhmä pelaajia menee huoneeseen, tarkoituksenaan ratkaista kaikki huoneessa olevat tehtävät. Ne voivat olla esimerkiksi avaimien löytämistä, lukkojen avaamista koodeilla, ja vihjeiden yhdistämistä oikealla tavalla kokonaisuudeksi. Kaikki huoneiden selvittämiseen tarvittavat ”työkalut” (tieto, esineet, avaimet, koodit, jne.) löytyvät huoneiden sisältä.

Pelin kesto on 60 minuuttia, ja kokonaisuutena yhteen peliin kannattaa varata noin 1,5 tuntia, sisältäen kaiken mitä tapahtuu siitä hetkestä kun pelaajat saapuvat paikalle, siihen kun lähdetään pois. Jos käy niin, että ryhmä ei pääse huoneesta pakoon, mutta ryhmä haluaa silti tietää kuinka peli loppuu – kerromme kyllä.

Katso lisää: http://www.findout.fi/seinajoki/

 

FindOut Seinäjoki
Rytmikorjaamo
Vaasantie 11
60100 Seinäjoki

Käynti pakopeliin Vaasantietä lähinnä olevasta ovesta keskustan puolelta, ison Rytmikorjaamo -valokyltin vierestä. Ovessa on merkintä B2.

Tervetuloa mukaan!