« Palaa kalenteriin

JÄSENTEN PERINTEISET PILIKIT Kunnonpaikan rannassa

Pilikit esille ja sualiit ylös!

Pohjois-Savon aluejärjestön koko perheen pilikkikilipailut (omat pilikit ja syötit/toukat).

Aeka: LA 17.3.2018 klo 10-alakaen

Paekka: Kylpylä-ravintola Kunnonpaikka rannassa, Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela, kokoontuminen PIKSETTIKODALLA, Piksetti on tunnelmallinen hirsikota Kunnonpaikan ranta-alueella. Paksuista pyöröhirsistä valmistettuun kotaan mahtuu n. 30 henkilöä virkistäytymään ja elämysruokailuun.

KUTSUMME/TULKAA MUKAAN MYÖS KESKI-SUOMEN ja POHJOIS-KARJALAN ALUEJÄRJESTÖN JÄSENIÄ.

Kun ilmoittaudut heti, mutta viim. MA 12.3.2016, jotta makkaraa, kahvia ja kuumaa juotavaa varataan riittävästi, pääset nauttimaan lauantaipäivästä ja mukavien ertolaisten seurasta – ILMAISEKSI.

Pilikkikilipailujen parhaille palkintona lahjakortti. Tyrkyllä on toki muitakin palkintoja, joita sinulla ja perheelläsi on mahdollisuus saada eväkkäiden lisäksi kotiin viemisiksi. Järjestämme jälleen mahdollisuuksien mukaan myös ”varjopilkit” tukevalla maalla; palkinnot kuuluvat tähänkin formaattiin. Et ehkä olisi arvannut, mutta pilkkimisen lomassa paistamme/nautimme mm. makkaraa, salaattia, kahvia, teetä sekä mehujuomaa kodassa - kaikki tämä em. ilmaiseksi.

JA PILIKKIJEN JÄLÄKEEN MAHDOLLISUUS JÄÄDÄ RENTOUTUMAAN KYLPYLÄÄN. Kylpylän lämpöiset poreet hemmottelevat säällä kuin säällä koko perhettä. Pulahda uimaan ja vietä hauska päivä rentoutuen, uiden ja saunoen. Rentoudu kylpylän kuohuissa, kietaise uimalasit päähän ja uiskentele mieli sekä keho virkeäksi. Anna Osmannisaunojen eukalyptuksen tuoksuiset löylyt helliä ihoasi. Pienet vesipedot viihtyvät lastenaltaassa ja vesiliukumäessä.

ERTO:n jäsenkorttia vilauttamalla koko perhe veloituksetta kylpylään.

AJO-OHJE: Kunnonpaikka sijaitsee Itä-Suomen vehmaassa järvimaisemassa, vain 10 kilometriä Kuopiosta pohjoiseen. Kunnonpaikka sijaitsee Siilinjärven kunnassa, Vuorelan taajamassa 5-tien varrella. Etäisyydet: 10 km Kuopiosta pohjoiseen, 15 km Siilinjärveltä etelään, Kuopion/Rissalan lentokentälle 7 km. Katso tarkemmat ohjeet tästä

Tervetuloa joukkoon iloiseen!

Pohjois-Savon aluejärjestön hallitus