« Palaa kalenteriin

Talvinen viikonloppu Himoksella

Taas mennään! Lähde Erto Nuorten kanssa viettämään talvinen viikonloppu Himokselle 23.-25.3.2018.

Himosta voisi kutsua jo ERTO Nuorten vakiopaikaksi, vaikka pariin vuoteen emme ole Himoksella käyneet. Nyt, teidän jäsenten pyyntöihin ja toiveisiin on vastattu, ja lähdemme taas Himokselle viikonlopun viettoon.

Pakkaa mukaan skimbat, lauta, murtsikat tai vain talvivaatteet ja rutkasti seikkailumieltä ja ilmoittaudu heti. Paikkoja rajoitetusti ja nopeat syövät hitaat! Matkaan lähdemme bussilla Helsingistä ja jos Helsinki ei ole näppärästi matkasi varrella, voit tulla suoraan Jämsään tai Himokselle myös junalla/bussilla. Ohjeet matkalippujen tilaamiseen tulee myöhemmin.

Viikonlopun alustava ohjelma:

Perjantai 23.3.
- Klo 15.00 Bussi Kiasman edestä Helsingistä lähtee kohti Himosta. Matkanvarrelta voimme napata lisää iloista porukkaa kyytiin    Lahdesta ja Jämsästä. Matka-aika pysähdyksistä riippuen noin 3,5 h.
- Majoittuminen 10 henkilön mökkeihin.
- Klo 20.00 Saunotaan ja paljuillaan yhdessä Rantasaunalla. Saunalla tarjolla iltapalaa, mutta ei alkoholipitoisia saunajuomia.
- Ilta jatkuu jokaisen omien toiveiden mukaan. Himos Areenalla esiintyjänä Neljän Suora!

 Lauantai 24.3.
- Aamupalat mökeissä omaan tahtiin ja omatoimisesti.
- Päivän voi viettää rinteessä, laduilla tai muulla tavalla ulkoillen tai mitä mieleen tuleekaan? Vapaa-aikaa siis kaikilla!
- Klo 19.00 Buffet-dinner koko porukalle Ravintola Rinteessä
- Ilta jatkuu taas omien mieltymysten mukaan. Himos Areenalla lauantaina esiintyjänä Suvi Teräsniska!

 Sunnuntai 25.3.
- Aamupala mökeissä omaan tahtiin ja omatoimisesti.
- Klo 11.00 Mökkien luovutus ja kotimatkalle! Paluumatkalla pysähdytään myös tarvittaessa Jämsässä ja Lahdessa, bussin päätepiste on Kiasman edessä.

Reissun omavastuu on 60 euroa ja se sisältää matkaohjelman mukaiset matkat, yöpymisen ja ruokailut.

Mahdolliset Himos Areenan liput, hissiliput yms. jokainen varaa ja maksaa itse.
Lisäksi Erto Nuoret maksaa matkat koti-Himos-koti Erton matkustussäännön mukaisesti, jos jäsenen ei ole järkevää matkustaa Helsingin kautta. Ilmoittautumisen jälkeen toimitetaan lisätietoja matkalippujen tilaamisesta yms.

Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.1.2018.

Huom! Sitovan ilmoittautumisen jälkeen omavastuuosuutta ei palauteta. Mikäli ilmoittautunut peruu matkan kokonaan ilman lääkärintodistusta esteestä, veloitetaan ilmoittautuneelta todelliset matkakulut.

Varaa paikkasi sivun yläosassa olevan ILMOITTAUDU -linkin kautta ^^^ 

Lisätietoja reissusta antaa:
Heli Lahtinen
heli.lahtinen@erto.fi