« Palaa kalenteriin

YSTEAn kevätkokous ja Tallinnan risteily

YSTEAn jäsenten kevätkokous pidetään Helsingissä meren äärellä Hotelli Radisson Blu Seasidessa (Ruoholahdenranta 3). Tule kuulemaan mitä kaikkea viime vuonna tapahtui ja miten se saatiin aikaan. 

Kevätkokouksen jälkeen nautimme hyvän lounaan ja tämän jälkeen on vuorossa ERTOn jäsenyhdistysten yhteistä ohjelmaa. Koko ohjelma lounaineen on maksuton jäsenille.

Päivän ohjelman jälkeen YSTEAn jäsenet lähtevät kohti Tallinnaa.

Vaikka olisit tulossa vain kevätkokoukseen, ole ystävällinen ja ilmoittaudu, että osaamme varautua lounaiden määrään. Tallinnan matkan jäsenhinta on 50 euroa, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu ohesta kevätkokoukseen. Samalla voit ilmoittautua myös Tallinnan matkalle. 

HUOM! Ilmoittautuminen 18.4.2018 mennessä. 

Kokousohjelma:
10:30 Tervetulokahvit
11:00-12:00 Kevätkokous
12:00-13:00 Lounas
13:00-13:45 Erton kuoro/Puheenjohtaja Juri Aaltosen puheenvuoro
14:00-15:00 "Uskalla mokata"-toimittaja/tuottaja Tero Karhu

Matkat kokoukseen: Yhdistys maksaa jäsenten matkat kokoukseen edullisimman kulkuneuvon mukaan. Matkojen korvaamisen edellytyksenä on, että jäsen on läsnä koko kokousohjelman ajan.

Kokouksen jälkeen ystealaiset suuntaavat kohti Tallinnaa, jossa Tallink City hotelli majoittaa meidät yhdeksi yöksi. Ehdit tehdä ostoksia ja nauttia vanhan kaupungin tunnelmasta. Takaisin kotimatkalle lähdemme sunnuntaina klo 16:30 Star-laivalla.

Risteilylippuja on varattu rajoitetusti. Jäsenhinta 50€ pitää sisällään laivamatkat, hotellimajoituksen, hotelliaamiaisen, aamusaunan ja sisäänpääsyn hotellin yökerhoon.

 

Tarkemmat OHJEET lippujen tilauksesta ja kevätkokouksen esityslista löytyvät YSTEAn nettisivuilta ja myöhemmin lähetettävässä jäsenkirjeessä. Tietoa löytyy myös FB-sivuiltamme.

 

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen Tallinnan risteilylle on sitova.