Koulutus

UP Partners -logo.

Kehitä osaamistasi Up Partnersin webinaareissa!

Tarjoamme jäsenillemme yhteistyökumppanimme Up Partnersin tuottamia webinaareja.

Tänä vuonna pääset kehittämään osaamistasi muun muassa seuraavissa webinaareissa:

Katso myös webinaaritallenteet:

Arvioi työkykysi kykykompassin avulla

Työkykyongelmat aiheuttavat taloudellisten kustannusten lisäksi mittavia inhimillisiä kärsimyksiä. Paras lääke työkykyyn on varhainen puuttuminen ja ennaltaehkäisy. Kykykompassi on nopea ja tehokas prosessi oman työkyvyn arviointiin. Se on kuin hyvä ystävä, joka kysyy "mitä sinulle kuuluu?"Vastaamalla muutamaan kysymykseen saat yleiskuvan työkykyysi vaikuttavista tekijöistä. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia. Lopuksi saat yhteenvedon vastauksistasi. Kykykompassi löytyy Up Partnersin jäsenportaalista.

Ilmoittautuminen Up Partnersin webinaareihin

Tutustu webinaareihin tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan Up Parnersin jäsenportaalin kautta.

TJS-Opintokeskuksen webinaarit

Voit ERTOn jäsenenä osallistua myös TJS-opintokeskuksen webinaareihin:

ERTOn Työelämäwebinaarit

Järjestämme säännöllisesti webinaareja oman osaamisen ja työelämätietojen kehittämiseksi.Työelämäwebinaareissa käymme läpi työntekijöiden arjen kannalta tärkeitä oikeuksia ja velvollisuuksia. Webinaarit voit katsoa myös jälkikäteen koska vain videotallenteena.

Kerromme tilaisuuksien ajankohdista säännöllisesti ilmestyvissä uutiskirjeissämme ja tiedot löytyvät aina myös tapahtumakalenteristamme.

Jäsenyhdistysten ammatilliset lisäkoulutukset

Jokainen jäsen kuuluu ERTOon oman jäsenyhdistyksensä kautta. Jäsenyhdistyksemme järjestävät aktiivisesti oman alansa koulutuksia. Voit tutustua oman jäsenyhdistyksesi koulutustarjontaan ja tilaisuuksiin tapahtumakalenterissamme ja jäsenyhdistyksesi kotisivuilla.

Vapaa-ajan virkistystapahtumat

Jokainen ertolainen kuuluu asuinpaikkansa perusteella johonkin ERTOn 16:sta aluejärjestöstä. Oma aluejärjestösi tarjoaa sinulle erilaisia vapaa-ajan tapahtumia kotiseudullasi, kuten esimerkiksi maksuttomia tai edullisia vierailuja lähistön mielenkiintoisiin kohteisiin, teatteri-iltoja, hemmottelu- ja herkutteluiltoja ja niin edelleen. Oman aluejärjestösi tapahtumat löydät aina tapahtumakalenteristamme.