Koulutus

Työelämä- ja urakoulutus

"Työelämän Netflix”

Tarjoamme jäsenillemme työelämä- ja urakoulutusta asuinpaikkakunnasta ja työajoista riippumatta. Jäsenillämme on käytössään noin 70 videokoulutuksen kirjasto täynnä erilaisia mielenkiintoisia työelämän taitoja kehittäviä kursseja. Siellä voit kehittää mm. työnhakutaitojasi (työhakemus ja -haastattelu, oman osaamisen tunnistaminen, CV:n teko) sekä vuorovaikutustaitojasi. Kirjastosta löytyy myös omia koulutuksia esihenkilöille. Jäsenemme voivat kirjautua UP Partnersin ylläpitämään palveluun tästä. Tarvitset ensimmäisen kerran kirjautumiseen jäsennumerosi, jonka voit tarkistaa jäsenkortistasi tai eAsioinnista.

Oma Facebook-ryhmä

Jäsenillämme on käytössään myös oma Facebook-ryhmä, jossa UP Partnersin ura- ja työnhakuvalmentaja pitää joka kuukausi tunnin webinaarin työelämäaiheesta. Webinaarin jälkeen valmentaja päivystää linjoilla keskustellen ja kommentoiden jäsenien kanssa. Valmentajalle voi lähettää silloin myös esimerkiksi työhakemuksen tai CV:n kommentoitavaksi. Luennot on katsottavissa myös jälkikäteen tallenteena. Lisäksi jäsenemme voivat jakaa ryhmässä esimerkiksi ajankohtaisia työelämään, jaksamiseen liittyviä artikkeleita ja juttuja, käydä keskustelua tai vinkata vaikka mielenkiintoisesta avoimesta työpaikasta. Jäsenet pääsevät kirjautumaan ryhmään tästä. Tarvitset ryhmään liittyäksesi jäsennumerosi, jonka voit tarkistaa jäsenkortistasi tai eAsioinnista.

Työelämätilaisuudet

Järjestämme säännöllisesti tietoiskuja, joihin on aina myös etäosallistumismahdollisuus. Niissä käymme läpi työntekijöiden arjen kannalta tärkeitä oikeuksia ja velvollisuuksia. Nämä tilaisuudet voi katsoa myös jälkikäteen koska vain videotallenteena. Vuonna 2020 aiheita ovat olleet mm.

  • koronan vaikutukset työehtoihin
  • työn ja perheen yhteensovittaminen
  • tunne oikeutesi työsuhteen muutostilanteessa
  • yksityisyydensuoja työelämässä
  • uusi työaikalaki ja työaikajoustot
  • mitä huomioida työsuhteen päättyessä

Tilaisuuksien ajankohdista kerromme säännöllisesti ilmestyvissä uutiskirjeissämme ja tiedot löytyvät aina myös tapahtumakalenteristamme.

Jäsenyhdistysten ammatilliset lisäkoulutukset

Jäsenyhdistyksemme järjestävät aktiivisesti oman alansa koulutuksia. Voit tutustua oman yhdistyksesi koulutustarjontaan ja tilaisuuksiin tapahtumakalenterissamme ja yhdistyksesi kotisivuilla.

Hyvinvointikoulutus

Tuemme jäsentemme hyvinvointia tarjoamalla jaksamista tukevan Lifted -hyvinvoinnin verkkopalvelun maksutta kaikille. Sieltä löydät tietoa mm. liikkumiseen, ravintoon, työtapoihin, vuorovaikutukseen, palautumiseen ja stressin hallintaan. Helppokäyttöiset ja selkeät videot, audioluennot, artikkelit ja videoluoennot ovat interaktiivisella valmennusalustalla, jossa pääset halutessasi myös keskustelemaan valmentajien ja muiden osallistujien kanssa.

Järjestämme jäsenillemme myös Liftedin kanssa yhteistyössä vuoden aikana muutamia livewebinaareja erilaisista hyvinvointiin liittyvistä teemoista. Lisätietoa Liftedistä ».