Ammatilliset koulutukset

Hanki lisäpaloja työelämään ja ilmoittaudu mukaan Emma-akatemian koulutuksiin: www.emma-akatemia.fi    

Haluaisitko oppia Excelin tehokkaan käytön, Lean-ajattelua, projektinhallintaa tai sparrata sosiaalisen median taitojasi? Entä miten tulkitset talouden tunnuslukuja tai johdat monikulttuurista työyhteisöä? Ehkä kouluttajakoulutus, työhyvinvointikortti tai itsensä johtamisen koulutus olisi paikallaan?

Nämä kaikki ja paljon muuta onnistuvat Emma-akatemian kevään 2016 koulutuksissa. Tule tuunaamaan osaamisesi loistokkaaksi! Osaaminen on parasta muutosturvaa.

Emma-akatemia toimii yhteistyössä ammattikorkeakoulujen, ammattiopistojen ja aikuiskoulutuskeskusten kanssa. Koulutuksista saat oppilaitoksen myöntämän todistuksen. 

Tarkemmat koulutuskuvaukset ja ilmoittautumislomakkeen löydät Emma-akatemian omilta nettisivuilta »

Voit hakea koulutuksia mm. aiheittain, alueittain, paikkakunnan tai ajankohdan perusteella. Voit myös ilmoittautua useaan koulutukseen samalla kertaa tai ilmoittaa kerralla koko työporukan.  

ERTOn jäsenet aina edullisimmalla hinnalla

Emma-akatemian koulutukset ovat edullisia ja hintaan kuuluu aina lounas.

  • ERTOn jäsenet 59 €, sis. alv
  • Muut 250 € + alv 24 %

Ilmoittautuessa syötä jäsenkoodi

Emma-akatemiaan ilmoittautuminen: www.emma-akatemia.fi 

HUOM! Verkkokaupassa on näkyvissä aina täysi hinta. Valitse ensin haluamasi koulutukset. Syötä jäsenkoodi ostoskorissa sille varattuun kohtaan ja klikkaa "Käytä", niin saat ERTOn jäsenhinnan näkyviin.  

Jäsenkoodin saat ERTOn Jäsenterveisiä-uutiskirjeestä ja Emma-akatemian viesteistä. Voit myös pyytää koodin Emma-akatemian asiakaspalvelusta. Jos et ole saanut uutiskirjettä etkä viestejä, päivitä sähköpostiosoitteesi jäsenrekisteriimme liiton eAsioinnissa » 

Ilmoittautuneiden jäsenyys tarkistetaan. Ilmoittautuminen on sitova eikä maksettua kurssimaksua palauteta ilman lääkärintodistusta. 

Kysyttävää?

Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 0400 321 181 ma-pe 9:30-11:30, www.emma-akatemia.fi