ERTO tukee koulutustoimintaa Kansan Sivistysrahaston Matti Hellstenin rahaston kautta

Kansan Sivistysrahaston toiminnan tarkoituksena on tukea apurahoin ja tunnustuspalkinnoin yhteiskunnallisesti suuntautunutta kulttuuri- ja sivistystyötä, tutkimusta, opiskelua ja valistustoimintaa.

Kansan Sivistysrahasto muodostuu yli 100 erilaisesta rahastosta. Yksi näistä rahastoista on Matti Hellstenin rahasto, joka tukee Toimihenkilöliitto ERTOn jäsenten ja yhteisöjen suorittamaa kulttuuri- ja koulutustoimintaa sekä alaan liittyvää tutkimustoimintaa.

Tutustu Kansan Sivistysrahaston rahastoihin »

Apurahateema vuoden 2023 hankkeille

Apurahahaun teemana on osallisuus turvalliseen tulevaisuuteen. Kansan Sivistysrahasto tukee vuodelle 2023 turvallista tulevaisuutta edistäviä hankkeita, joissa on huomioitu osallisuus. Teeman tarkoituksena on kannustaa kestävän rauhan rakentamiseen.

Hakuohjeet

Rahastot myöntävät apurahoja seuraavan kerran vuonna 2023. Vuoden 2023 apurahojen hakuaika on 1.–31.8.2022. Apurahojen hakeminen tapahtuu sähköisesti säätiön verkkosivuilla olevan hakusovelluksen kautta.

Löydät lisätietoa apurahojen hakemisesta Kansan Sivistysrahaston kotisivuilta »

Apurahan hakijoiden etäinfo – kaikille avoin Teams-palaveri 12.8. klo 12.00

Apurahan hakijat voivat osallistua Teams-sovelluksen kautta apurahainfoon perjantaina 12.8. klo 12.00. Ilmoittaudu mukaan Teams-palaveriin lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen anni.lahtinen(at)sivistysrahasto.fi 10.8. mennessä.

Lisätiedot

Järjestöpäällikkö Soile Lindstedt, p. 09 6132 3271, soile.lindstedt(at)erto.fi