Mikä on työssäsi parasta?
Blogi

Mikä on työssäsi parasta?

Kirjoittaja: Taija Numminen Julkaistu:

Yksinkertainen kysymys, mutta kuitenkin vaikea vastattava.

Itselleni työssä on tärkeää se, että saan haastaa itseäni. Olennaista on myös, että koen työlläni olevan merkitystä. Parasta työssäni onkin se, että saan auttaa jäseniämme ja myös työskennellä yhdessä heidän kanssaan.

Pienten lasten äitinä vääjäämättä peilaan työelämää myös perheen kautta. Kun kerran vietän aikaa ehkäpä enemmän työn parissa kuin tyttöjeni kanssa, haluan työn olevan sellainen, että voin tämän tosiasian kanssa elää. Onnekseni työ ja työyhteisö antavat minulle paljon, ja työ on minulle sosiaalinen tapahtuma. Saadessani tehdä mielekästä työtä, arvostan enemmän myös perheen kanssa vietettyä aikaa ja jaksan olla läsnä lapsilleni.

Tiedostan olevani etuoikeutetussa asemassa, että olen valmistunut ammattiin, jossa työllisyysnäkymät ovat hyvät. Lisäksi pidän työstäni ja saan työskennellä hyvässä ja toisia arvostavassa työyhteisössä.

Valitettavan monella nämä asiat eivät ole itsestäänselvyys. ERTOn työsuhdeneuvonnassa nousee usein esiin pelko töiden loppumisesta, ongelmat palkanmaksussa, arvostuksen puute sekä huono työilmapiiri. Näiden sinänsä hyvin ikävien ongelmien ratkominen on meidän ertolaisten työtä. Tavoitteemme on, että kaikilla olisi parempi työelämä!

Me ERTOssa toivomme, että kynnys yhteydenottamiseen ei ole liian korkealla. Jäsenet voivat ottaa meihin yhteyttä aina, kun jokin asia omassa työssä askarruttaa! Toivomme, että jäsenellemme jo tieto siitä, että voi tarvittaessa olla yhteydessä omaan luottamusmieheen tai suoraan ERTOon, auttaa ja helpottaa työelämän pyörteissä. On palkitsevaa, kun huomaamme, että jäsen kokee saaneensa apua ja tukea meiltä! Se on meille parasta työssä!

Taija Numminen
Lakimies

Lakimies, jonka neuvotteluvastuulla ovat mm. henkilöstöpalveluala ja runkosopimus