Lifted avaa yllättäviä näkökulmia hyvinvointiin
Hyvinvointi

Lifted avaa yllättäviä näkökulmia hyvinvointiin

Kajaanilainen Heidi P. Holappa on parantanut kaikkia hyvinvointinsa osatekijöitä Lifted-verkkovalmennuksen avulla. Hänen mukaansa Liftedin valmentajat osaavat asiansa.

Heidi kertoo kiinnostuneensa Lifted-hyvinvointivalmennuksesta, koska halusi kiireisen elämänvaiheen vuoksi kokeilla kotiin saatavaa ohjausta. Sähköiselle alustalle rakennettu palvelu herätti mielenkiinnon. Hyvinvointivalmennus kuulosti jo sanana lupaavalta vuosia säännöllisesti liikuntaa harrastaneen Heidin korvaan.

”Olen löytänyt valmennuksesta valtavasti käyttökelpoista materiaalia. Kaikki hyvinvointini kivijalat, eli uni, ravinto, liikkuminen ja stressistä palautuminen ovat parantuneet valmennuksen avulla. Lifted tekee hyvää myös itsetuntemukselle”, Heidi kertoo.

Heidi on kokenut, että Liftedin valmentajat ovat ammattitaitoisia ja valmennuksessa käytetyt tehtävät ja menetelmät monipuolisia. Hän on oppinut valmennuksessa entistä paremmin asettamaan tavoitteita ja saavuttamaan niitä.

Monipuolinen Lifted on kuin tsemppaava kaveri

Heidi arvostaa Liftedissä vapautta hyödyntää valmennusta omaan tahtiin. ”Liftedissä hyvää on monipuolisuus, helppous, tavoitettavuus ja valmentajien kannustava ote. Lifted on kuin tsemppaava kaveri, jonka seuraan on aina hyvä palata. Uusien taitojen ja tapojen opettelu on palkitsevaa.”

”Minulle valmennuksen peruskauraa ovat kehonpainotreenit ja kehonhuolto”, Heidi kertoo useimmin tekemistään harjoituksista.

”Pyrin kuuntelemaan kehoni tarpeita ja huolehtimaan palautumisesta. Teen kevyitä treenejä, taukojumppia ja kehonhuoltoa lihasjumien aukaisemiseksi ja ennaltaehkäisevästi. Tavoitteeni on edetä oikeilla tekniikoilla peruskuntoa kohottaen vaativimpiin jumppiin. Lopulta teen joka viikko kunnolla hien pintaan nostattavan treenin.”

Heidi sai Liftedistä konkreettista hyötyä opintojen loppuun saattamisessa. ”Järkevien työtapojen, lempeän itsepuhelun ja erilaisten selviytymiskeinojen opettelusta oli paljon apua jo opintojen aikana. Sain viime syksynä valmiiksi ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon.”

Heidi uskoo, että valmennuksesta tulee olemaan hyötyä jatkossakin. ”Nyt haen töitä ja samalla jatkan uuden oppimista jo opitusta viisastuneena. Työnhaku on työtä, jossa onnistumiseksi tarvitsen edelleen itseni johtamisen taitoja.”

Heidi suosittelee Liftediä muillekin. ”Lifted avaa hyvinvointiin uusia, yllättäviäkin näkökulmia. Meidän kaikkien työ on tärkeää. Siksi on hyvä opetella arvostamaan sekä omaa hyvinvointiaan että tekemäänsä työtä. Sen jälkeen on helpompi huomata hyvä myös toisissa.”

 

Lifted -hyvinvoinnin verkkopalvelu on kaikille ERTOn jäsenille kuuluva maksuton jäsenetu. Lue lisää täältä