Työttömyyskassa

Meiltä voit saada työttömyyden kohdatessa ansiosidonnaista päivärahaa. Työttömyyskassamme maksaa sinulle myös vuorotteluvapaakorvausta. 

Asiantuntijamme opastavat, miten kannattaa toimia, jos joudut työttömäksi ja haet ansiosidonnaista päivärahaa. Ammattitaitoisen henkilökunnan, tehokkaan puhelinpalvelun ja sähköisen asioinnin avulla asiasi hoidetaan ripeästi kuntoon.

Ansiosidonnainen työttömyyspäiväraha tarkoittaa tulojesi mukaan määräytyvää päivärahaa. Työttömyyskassamme jäsenenä et ole pelkän Kelan peruspäivärahan tai työmarkkinatuen varassa. Liiton jäsenmaksu sisältää työttömyyskassan jäsenmaksun. 

Erityisalojen Toimihenkilöiden Työttömyyskassassa on noin 28 000 jäsentä. Kassa tarjoaa Erityisalojen Toimihenkilöliitto ERTO ry:n lisäksi palvelut Kaupanalan Esimiesliitto KEY ry:n ja Teatteri- ja mediatyöntekijöiden TEME ry:n jäsenille. Työttömyyskassan toiminta perustuu sitä koskeviin lakeihin ja sen toimintaa valvovat viranomaiset. 

Jos olet ERTOn jäsenyhdistys SOAn (Suomen Optometrian Ammattilaiset) jäsen, on työttömyyskassasi IAET-kassa » 

Työttömyyskassan eAsiointi WebTytti  

  • Tarkastele hakemuksesi käsittelyn tai maksujen tilannetta.
  • Lähetä jatkohakemus tai muutosilmoitus.

Käyttäjätunnus = ERTOn jäsennumero (löytyy jäsenkortistasi).
Salasana ensikirjautumisessa = PostinumeroSUKUNIMI yhteen (esimerkiksi: 00520JÄRVINEN)

Jos olet TEMEn, KEYn tai vain ERTOn työttömyyskassan jäsen, saat käyttäjätunnuksen WebTyttiin osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Siirry WebTyttiin »

Jos olet ERTOn jäsenyhdistys SOAn (Suomen Optometrian Ammattilaiset) jäsen, kirjaudu IAET-kassan eAsiointiin tästä »

Pulmia?

WebTytti ohjeet » 

Saitko virheviestin tai jokin ei toimi? Lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Ilmoita jäsennumerosi ja kuvaile kohtaamasi ongelmatilanne (esim. virheviestin sisältö).

Työttömyyskassan yhteystiedot

  • Puhelinpäivystys ma-pe 9:30-13:30, puh. (09) 6132 3224
  • Faksi: (09) 6132 3201
  • Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki

Käsittelyaika ja maksupäivät

Käsittelyaika on tällä hetkellä noin 3-4 viikkoa. Nopeutat asiasi käsittelyä toimittamalla kaikki liitteet heti hakemuksen yhteydessä. Katso tarvittavat liitteet tästä » 

Työttömyysetuuksia maksetaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Vuorottelukorvaukset maksetaan aina kuukauden toisen kokonaisen kalenteriviikon keskiviikkona. 

Etuusoppaat

Information