ERTO Nuoret

ERTO Nuoret -valiokunta suunnittelee ja toteuttaa toimintaa alle 36-vuotiaille työssäkäyville ja opiskelijajäsenille. Tärkeitä painopistealueita ovat muun muassa nuorten järjestäytymisasteen kasvattaminen, innostuksen herättäminen aktiivitoimintaan ja uusien innovaatioiden kehittäminen liiton ja yhdistysten toimintaan.

Valiokunnan  sihteerinä toimii järjestöpäällikkö Soile Lindstedt, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Jokainen jäsenyhdistys voi saada edustajansa (varsinainen ja vara) ERTO Nuoret -valiokuntaan.

Tapahtumia ja toimintaa

Oletko alle 36-vuotias tai opiskelijajäsen? Jäsenenämme saat osallistua ERTO Nuoret -toimintaan sekä kaikkiin muihin ERTOn tarjoamiin tapahtumiin. 

ERTO Nuorten tapahtumissa on luvassa koulutusta, tekemistä, toimintaa, rentoa menoa, tietoa, kokemusten vaihtoa, tutustumista muihin ertolaisiin nuoriin ja hauskoja hetkiä. Tervetuloa mukaan!

Toiminnasta tiedotetaan jäsenille sähköpostitse. Tapahtumat löytyvät myös netin tapahtumakalenterista.  Tule tutustumaan muihin ertolaisiin nuoriin ja nauttimaan hauskasta ja mielenkiintoisesta ohjelmasta.

Lisäksi ERTOn jäsenenä voit osallistua STTK:n tarjoamaan nuorisotoimintaan. 

Jäsenet (2018-2019)

Samuli Valkama, DigiMaMa, PJ
Juulia Himanen, Taloushallinnon ammattilaiset
Tarja Kinnunen, ET
Heli Lahtinen, YSTEA
Jussi-Pekka Manninen, Logistiikka
Ida Viiloranta, SOA

Varajäsenet (2018-2019)

Viivi Seppälä, SOA
Mirka Kess, DigiMama