Miten jäsenmaksu maksetaan?

1. Voit tehdä työnantajan kanssa jäsenmaksun perintäsopimuksen

Perintäsopimus on työntekijän ja työnantajan välinen sopimus. Sopimuksella annat työnantajalle oikeuden periä ERTOn jäsenmaksun suoraan palkastasi kuukausittain ja tilittää jäsenmaksun ERTOlle. Liitto ei voi tehdä sopimusta jäsenen puolesta.

Netin kautta liittyneet uudet jäsenet saavat esitäytetyn perintäsopimuksen sähköpostiinsa.

Tulosta sopimus ja pyydä palkanlaskijaasi täyttämään siitä alaosa sekä toimittamaan sopimuksesta kopio välittömästi ERTOlle sähköpostilla tai postilla (yhteystiedot »). Alkuperäinen sopimus jää palkanlaskijallesi. Työnantaja tilittää jäsenmaksusi ERTOlle. Toimitamme perintäohjeet suoraan palkanlaskijallesi. Tarkista palkkalaskelmastasi, että jäsenmaksu on peritty kuukausittain.

2. Voit maksaa jäsenmaksun itse

  1. E-lasku: Jäsenmaksun hoidat kätevimmin ilman viitenumeroiden näpyttelyä ekologisella e-laskulla. E-lasku tilataan aina oman verkkopankin kautta. Löydät laskutustiedot verkkopankistasi nimellä "Toimihenkilöliitto ERTO". Vaihtoehtoisesti voit klikata verkkopankissasi ”tilaa e-lasku” sen jälkeen kun olet maksanut jäsenmaksusi. Molemmissa tapauksissa saat seuraavan jäsenmaksulaskusi suoraan verkkopankkiisi e-laskuna. Lue lisää Useimmin kysyttyä e-laskusta »

  2. Verkkomaksu eAsioinnin kautta: Voit maksaa jäsenmaksusi myös eAsioinnissamme.
    Kirjaudu eAsiointiin > Valitse Jäsenmaksutiedot > Jäsenmaksulaskuri > Täytä puuttuvien jäsenmaksujen alkupäivä ja loppupäivä ja kyseisen ajanjakson bruttopalkka yhteensä > Valitse pankkisi > Siirry maksamaan.

  3. Viitelista: Jäsenrekisterimme lähettää maksuohjeet ja viitenumerot jokaiselle uudelle jäsenelle ja kaikille vuosittain. Jos et ole tehnyt sopimusta työnantajaperinnästä, käytä saamiasi maksuviitteitä. Ethän anna omia maksuviitteitäsi palkanlaskijallesi.

Ilmoitathan aina muutokset työsuhteissa myös jäsenpalveluun tai liiton eAsioinnin kautta, vaikka olisit jo ilmoittanut tiedot työttömyyskassalle.

Muistathan myös, että jäsenmaksun viivästyminen voi johtaa jäsensuhteen katkeamiseen sekä vaarantaa työttömyysturvan.

Kysyttävää?

Jäsenrekisterimme palvelee jäsenmaksuasioissa sähköpostitse jasenpalvelu@erto.fi tai p. 09 613 231. Katso päivystysajat täältä »