Liity liittoon -viikko

STTK:laisten ammattiliittojen yhteinen Liity liittoon -viikko on 30.10.–6.11.2015. Nyt on aika nostaa työpaikallasi keskusteluun ERTOn jäsenyyden hyödyt ja ilot.

Jäsenyydestä voit kertoa esimerkiksi järjestämäsi hauskan yhteisen tempauksen tai infohetken ohessa (katso kisa). Jos et halua osallistua kisaan, niin ota jäsenyys puheeksi esimerkiksi kahvitauolla, lounaalla tms. 

Tutkimusten mukaan suurin syy liittoon kuulumattomuuteen on, ettei kukaan ole kertonut jäsenyydestä. Kerro sinä työkaverillesi, miksi ERTOn jäseneksi kannattaa liittyä. 

Liity liittoon -kisa: Voita Joulusiivous ja herkkukori

Kisaan osallistuminen on helppoa. Järjestä työpaikallasi tempaus, jossa kerrot ERTOn jäsenyydestä kisa-aikana 30.10.–6.11.2015.

Täytä yhteystietosi ja kuvaus järjestämästäsi tempauksesta tältä sivulta löytyvään kisalomakkeeseen. Sivulta löytyy lisätietoja ja vinkkejä tempauksen järjestämiseen. 

Kisaan osallistuvan on oltava STTK:laisen ammattiliiton jäsen. Tempausta voi järjestää useampi henkilö, jolloin jokainen voi osallistua kisaan henkilökohtaisesti. Sama henkilö voi osallistua useamman kerran järjestämällä useamman tempauksen. 

Somessa käytä tunnistetta #liityliittoon

Palkinnot

Kisan pääpalkintona on 300 € lahjakortti siivouspalveluun sekä jouluherkkukori. Lisäksi kymmenelle työpaikalle arvotaan Reilun kaupan tuotteita yhteistä kahvihetkeä varten.

Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. 

Jäsenhakemus ja tietoa liittymisestä

ERTOn jäsenhakemus »  

Lisätietoja liittymisestä »