Emma-akatemian kevään 2016 koulutuskalenteri on julkaistu

Hanki lisäpaloja työelämään ja ilmoittaudu mukaan Emma-akatemian kevään koulutuksiin. 

Haluaisitko oppia Excelin tehokkaan käytön, Lean-ajattelua, projektinhallintaa tai sparrata sosiaalisen median taitojasi? Entä miten tulkitset talouden tunnuslukuja tai johdat monikulttuurista työyhteisöä? Ehkä kouluttajakoulutus, työhyvinvointikortti tai itsensä johtamisen koulutus olisi paikallaan?

Nämä kaikki ja paljon muuta onnistuvat Emma-akatemian kevään koulutuksissa. Tule tuunaamaan osaamisesi loistokkaaksi! Osaaminen on parasta muutosturvaa.

Emma-akatemia toimii yhteistyössä mm. ammattikorkeakoulujen, ammattiopistojen ja aikuiskoulutuskeskusten kanssa. Koulutuksista saat oppilaitoksen myöntämän todistuksen. 

Tarkemmat koulutuskuvaukset ja ilmoittautumislomakkeen löydät Emma-akatemian omilta nettisivuilta »  

Voit hakea koulutuksia mm. aiheittain, alueittain, paikkakunnan tai ajankohdan perusteella. Voit myös ilmoittautua useaan koulutukseen samalla kertaa tai ilmoittaa kerralla koko työporukan.  

Emman erikoiset

Uutuutena Emma-akatemian koulutustarjonnassa on "Emman erikoiset". Koulutukset ovat ajankohtaisiin teemoihin liittyviä mielenkiintoisten kouluttajien vetämiä täsmäkoulutuksia. 

Tarjonnassa keväällä on mm. Jutta Gustafsbergin ja Mikko Korpeisen vetämä hyvinvoinnin koulutus Pidä itsestäsi huolta! Kokopäiväkoulutuksen jäsenhinta on 99 €. 

Anna Perho auttaa sinua kesyttämään ainaisen kiireen ja siitä aiheutuvan stressin. Kokopäiväkoulutuksen hinta on 59 €. 

Seuraa Emman verkkosivulla "Emman erikoiset"-välilehteä. Välilehdelle ilmestyy kevään aikana mahtavia koulutuksia, joiden menekki on taattu!  

ERTOn jäsenet aina edullisimmin 

Emma-akatemiaan ovat kaikki tervetulleita jäsenyydestä riippumatta! Myös ei-jäsenet ovat tervetulleita, mutta heiltä veloitetaan koulutuksen koko hinta. Hintaan kuuluu aina lounas.

  • ERTOn jäsenet 59 €, sis. alv (Jutta Gustafsbergin koulutus 99 €) 
  • Muut 250 € + alv 24 %

HUOM! Verkkokaupassa on näkyvissä aina täysi hinta. Valitse ensin haluamasi koulutukset. Syötä jäsenkoodi ostoskorissa sille varattuun kohtaan ja klikkaa "Käytä", niin saat ERTOn jäsenhinnan näkyviin. 

Jäsenkoodin saat ERTOn Jäsenterveisiä-uutiskirjeestä ja Emma-akatemian viesteistä. Voit myös pyytää koodin Emma-akatemian asiakaspalvelusta. Jos et ole saanut uutiskirjettä etkä viestejä, päivitä sähköpostiosoitteesi jäsenrekisteriimme liiton eAsioinnissa »                                  

Kysyttävää?

Ota yhteyttä: asiakaspalvelu@emma-akatemia.fi, p. 0400 321 181 ma-pe 9:30-11:30, www.emma-akatemia.fi