Järjestä tempaus työpaikallasi, voit voittaa kevätsiivouksen itsellesi

Kyselyjen mukaan suurimpia syitä olla liittymättä ammattiliittoon on, ettei kukaan ole kysynyt eikä tietoa ole ollut tarpeeksi. Korjaa sinä tilanne ja järjestä tempaus tai kahvituokio työpaikallasi. Keskusjärjestömme STTK arpoo kaikkien järjestäjien kesken kevätsiivouksen!

Jokainen ERTOn tai muun STTKlaisen ammattiliiton jäsen, joka järjestää työpaikallaan 4.-8.4.2016 välisenä aikana esimerkiksi tempauksen tai kahvihetken, voi osallistua siivouksen arvontaan. Jos järjestäjinä toimii useampi henkilö, voi jokainen järjestäjä osallistua kisaan henkilökohtaisesti. Sama henkilö voi osallistua useamman kerran, jos hän on järjestämässä useampia tempauksia.

Tempaus voi olla vaikka keskustelutuokio, yhteinen kahvihetki tms. Oleellista on, että tilaisuudessa kerrotaan ERTOon/ammattiliittoon kuulumisen hyödyistä. 

Tempauksen jälkeen täytä STTK:n sivuilta löytyvä kisalomake ja olet mukana arvonnassa. Pääpalkintona on kevätsiivous eli 300 € lahjakortti siivouspalveluun. Lisäksi viidelle työpaikalle arvotaan Reilun kaupan tuotteita yhteistä kahvihetkeä varten. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Somessa käytä hashtagia #liityliittoon

Lisätietoja, säännöt ja kisalomake »