Oletko uusi viestintäpäällikkömme?

Haemme ERTOon viestintäpäällikköä.

Viestintäpäällikkönä vastaat johtoryhmän jäsenenä liiton ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä ja viestintään liittyvästä budjetista. Saat tuoda reippaasti esiin omia näkemyksiäsi ja uusia keinoja viestintästrategian kehittämiseksi.

Olet Toimi-lehden päätoimittaja, osallistut käytännön työhön kirjoittamisesta taittamiseen, vedät viestintävaliokuntaa ja opastat myös jäsenyhdistyksiä viestintäasioissa.

Yhteistyö on läheistä koko asiantuntijaorganisaation kanssa ja pääset rakentamaan suhdeverkostoja yhteiskunnan eri sektoreille. Työparinasi ja alaisenasi on liiton viestintäasiantuntija.

Mitä edellytämme?

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, viestinnän kentän ja markkinoinnin monipuolista ja vahvaa osaamista, kehittävää työotetta, erinomaisia yhteistyötaitoja, joustavuutta ja useamman vuoden työkokemusta viestinnän alalta.

Eduksi katsomme digitaalisen markkinoinnin osaamisen ja toteutetut viestinnän kehittämishankkeet sekä kokemuksen tapahtumamarkkinoinnista.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittämiseen mielenkiintoisessa työyhteisössä. Toivomme aloitusta viimeistään 1.8.2016 tai sopimuksen mukaan.

Tutustu työpaikkailmoitukseemme ja hae paikkaa 24.4.2016 mennessä »