Oletko sinä uusi lakimiehemme?

Toimihenkilöliitto ERTO edustaa yksityisen sektorin asiantuntijoita ja ammattilaisia. ERTOn jäsenet työskentelevät mm. logistiikka-alalla, markkinointiviestinnässä, digimedian parissa, sosiaali- ja terveysalalla, taloushallinnossa, tietoalalla, optisella alalla, järjestöissä sekä liikunnan ja kulttuurin parissa. ERTOn toiminnassa keskeisiä arvoja ovat jäsenlähtöisyys, oikeudenmukaisuus, asiantuntemus ja edistyksellisyys. ERTO on edelläkävijä ammattiliittojen joukossa.

Haemme nyt ERTOon kahta lakimiestä - toista määräaikaiseen ja toista vakituiseen työsuhteeseen

Lakimiehenä vastaat liiton työmarkkinayksikössä jäsenten työsuhderiita-asioista, työsuhdeneuvonnasta ja mahdollisista oikeudenkäynneistä sekä osallistut koulutus- ja tiedotustoimintaan. Lisäksi lakimiehen työhön kuuluu työehtosopimusneuvotteluihin osallistuminen ja sopimuskirjausten juridinen valmistelu.

Mitä edellytämme?

Edellytämme oikeustieteellistä koulutusta (oikeustieteen maisterin tai kandidaatin tutkinto), perehtyneisyyttä työlainsäädäntöön ja kokemusta työsuhdeasioiden hoidosta. Arvostamme oikeudenkäyntikokemusta työoikeudellisissa riita-asioissa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän mielenkiintoisessa työyhteisössä.

Määräaikainen työsuhde: Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus 31.12.2017 asti. Toivomme aloitusta 1.1.2017 tai aikaisemmin sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 31.10.2016 osoitteeseen matti.orkovaara@erto.fi.

Vakituinen työsuhde:  Toivomme aloitusta 1.12. tai aikaisemmin sopimuksen mukaisesti. Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 4.11.2016 osoitteeseen matti.orkovaara@erto.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ERTOn edunvalvontajohtaja Matti Orkovaara, p. 040 561 1687.