Oletko uusi järjestötyöntekijämme?

Haemme yhteistyössä EilaKaislan kanssa järjestötyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työntekijä rekrytoituu suoraan ERTOn palvelukseen. Määräaikaisuus on voimassa 31.12.2018 saakka.

Tehtäviisi kuuluvat

Järjestötyöntekijänä tehtäviisi kuuluvat erilaisten tilaisuuksien järjestäminen ja koordinointi sekä tilaisuuksiin osallistuminen. Lisäksi tehtäviisi sisältyy myös liiton aluejärjestö- ja oppilaitostyötä sekä osallistumista liiton järjestö-, viestintä- ja koulutustoimintaan sekä ERTO Nuorten toimintaan. Tehtäväsi puitteissa pääset matkustamaan ja verkostoitumaan yhteistyötahojen kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

AMK-tutkintoa, vähintään muutaman vuoden työkokemusta ja sujuvaa MS Office -osaamista. Eduksi katsomme kokemuksesi erilaisten tilaisuuksien järjestämisestä. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla ammattiliittotuntemusta tai kokemusta toimimisesta ammattiliitossa, vaan tärkeämpää on energinen, reipas ja rohkea asenne ja halu verkostoitua. Olet sosiaalinen ja ulospäin suuntautunut henkilö, joka solmii vaivattomasti suhteet yhtä lailla organisaation sisällä kuin muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Jäsenhankinta on sinulle helppoa ja hauskaa.

ERTO tarjoaa sinulle

monipuolisen tehtävän mielenkiintoisessa työyhteisössä ERTOn tulevan juhlavuoden parissa.

Tutustu tarkemmin työpaikkailmoitukseemme ja hae paikkaa 20.9.2017 mennessä »