Haemme ERTOon kahta lakimiestä - toista vakituiseen työsuhteeseen ja toista vuorotteluvapaasijaiseksi

Lakimies (vakituinen työsuhde)

Lakimiehenä vastaat liiton työmarkkinayksikössä jäsenten työsuhderiita-asioista, työsuhdeneuvonnasta ja mahdollisista oikeudenkäynneistä sekä osallistut koulutus- ja tiedotustoimintaan. Lisäksi lakimiehen työhön kuuluvat työehtosopimusneuvotteluihin osallistuminen ja sopimuskirjausten juridinen valmistelu.

Edellytämme oikeustieteellistä koulutusta (oikeustieteen maisterin tai kandidaatin tutkinto), perehtyneisyyttä työlainsäädäntöön ja kokemusta työsuhdeasioiden hoidosta. Arvostamme oikeudenkäyntikokemusta työoikeudellisissa riita-asioissa.

Toivomme aloitusta 1.12.2017 tai aikaisemmin sopimuksen mukaisesti.

Lakimies (vuorotteluvapaasijaisuus)

Lakimiehenä vastaat liiton työmarkkinayksikössä jäsenten työsuhderiita-asioista ja työsuhdeneuvonnasta sekä osallistut koulutus- ja tiedotustoimintaan.

Edellytämme oikeustieteellistä koulutusta (oikeustieteen maisterin tai kandidaatin tutkinto) ja perehtyneisyyttä työlainsäädäntöön. Eduksi katsomme kokemuksen työsuhdeasioiden hoidosta.

Vuorotteluvapaan ehtojen mukaisesti palkattavan tulee olla joko alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25- tai yli 55-vuotias, tai hänen tulee olla ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Työsuhde on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 1.12.2017 -31.5.2018.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän mielenkiintoisessa työyhteisössä.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävistä antaa ERTOn edunvalvontajohtaja Matti Orkovaara, p. 040 561 1687. Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 5.10.2017 osoitteeseen matti.orkovaara@erto.fi.