Oletko uusi viestintäpäällikkömme?

Haemme nyt ERTOon näkemyksellistä ja monipuolisen kokemuksen omaavaa viestinnän ammattilaista vastaamaan liiton viestintätehtävistä.

Viestintäpäällikkö

Viestintäpäällikkönä vastaat johtoryhmän jäsenenä liiton ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä ja viestintään liittyvästä budjetista. Saat tuoda reippaasti esiin omia näkemyksiäsi ja uusia keinoja viestintästrategian kehittämiseksi.

Olet jäsenlehden päätoimittaja, osallistut käytännön työhön kirjoittamisesta taittamiseen, vedät viestintävaliokuntaa ja opastat myös jäsenyhdistyksiä viestintäasioissa.

Yhteistyö on läheistä koko asiantuntijaorganisaation kanssa. Työparinasi ja alaisenasi on liiton viestintäasiantuntija. 

Mitä edellytämme?

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, viestinnän kentän ja markkinoinnin monipuolista ja vahvaa osaamista, luovaa ja kehittävää työotetta, erinomaisia yhteistyötaitoja, joustavuutta ja useamman vuoden työkokemusta viestinnän alalta.

Eduksi katsomme kokemuksen sisäisen viestinnän digitaalisista projekteista monitahoisissa organisaatioissa. Some- ja digiosaaminen sekä kokemus videotuotannoista ovat myös eduksi.

Arvostamme journalistista osaamista ja ”uutisnenää”.  Tehtävän hoitamisessa eduksi ovat myös taittamiskokemus ja kuvankäsittelytaidot.  

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittämiseen mielenkiintoisessa työyhteisössä.

Toivomme aloitusta viimeistään 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan.

Tutustu työpaikkailmoitukseemme ja hae paikkaa 7.1.2018 mennessä »


Lisätietoja tehtävästä antavat ERTOn talous- ja henkilöstöpäällikkö Teemu Miettinen, puh. 040 660 3455, ja Mercuri Urvalista Eve Pakkanen, puh.  0207 420 504. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kera viimeistään 7.1.2018 osoitteessa www.mercuriurval.fi (viite FI-11981). Varsinaiset haastattelut tullaan järjestämään Helsingissä pe 12.1.2018.