Haemme ERTOon lakimiestä

Lakimiehenä kannat kokonaisvastuun erikseen sovittavasta työehtosopimuksesta. Käytännössä vastaat sekä tes-neuvotteluihin valmistautumisesta että niihin osallistumisesta.

Lisäksi neuvot ja koulutat jäseniämme työsuhdeasioissa, hoidat jäsenten työsuhderiita-asioita sekä osallistut osaltasi jäsenviestintään. Oikeudenkäyntejä hoidat halutessasi vähäisessä määrin.

Mitä edellytämme?

Edellytämme oikeustieteellistä koulutusta (oikeustieteen maisterin tai kandidaatin tutkinto) ja vankkaa perehtyneisyyttä työlainsäädäntöön sekä vähintään 3-5 vuoden työkokemusta työoikeudesta. Kokemus työehtosopimusneuvotteluista ja työmarkkinajärjestöistä sekä oikeudenkäynneistä katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän mukavassa työyhteisössä, kilpailukykyiset työsuhteen ehdot ja työntekijälähtöiset työajat. Toivomme aloitusta 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja tehtävästä antaa ERTOn edunvalvontajohtaja Saara Arola, p. 040 631 6521. Lähetä hakemuksesi, CV:si ja mahdollinen palkkatoiveesi viimeistään 28.2.2021 osoitteeseen saara.arola@erto.fi.

Hae paikkaa