Haemme ERTOon palvelukoordinaattoria

Palvelukoordinaattorina olet osa jäsenpalvelutiimiämme ja teet tiivistä yhteistyötä lakitiimimme kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat mm. kokous- ja tapahtumajärjestelyt, jäsenkyselyiden tekeminen ja niistä viestiminen sekä jäsentemme palveleminen sähköisissä kanavissamme. Tässä tehtävässä kirjoitat myös muistioita ja pöytäkirjoja, toimit jäsenrekisterivastaavamme apuna sekä teet muita yleisiä toimistotöitä.

Mitä edellytämme ja mitä arvostamme?

Kun sinusta välittyy reipas tekemisen meininki ja asiakaspalveluhenkisyys, olet etsimämme henkilö. Koulutustaustasi voisi olla esimerkiksi AMK-tasoinen.

Arvostamme ymmärrystä järjestötoiminnasta sekä näppäryyttä ohjelmistojen käytössä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä, osaavan tiimin, työntekijälähtöiset työajat sekä erinomaiset työsuhde-edut, joihin sisältyy muun muassa palkan päälle tuleva lounasetu ja hyvinvointi- ja liikuntaedut.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa ERTOn markkinointi- ja viestintäpäällikkö Terhi Leiniö, p. 045 7884 0477. Lähetä hakemuksesi, CV:si ja mahdollinen palkkatoiveesi viimeistään 28.12.2021 osoitteeseen terhi.leinio@erto.fi.


Hyvä työelämä ei synny itsestään

Toimihenkilöliitto ERTO on olemassa, jotta meillä kaikilla olisi parempi työelämä. Katso alla olevalta videolta millaiset asiat ovat meille tärkeitä:


Jos upotus ei näy, katso video tästä »
Jotta kaikilla olisi parempi työelämä.