Emma-akatemian syksyn koulutuskalenteri on julkaistu


ERTOn oman Emma-akatemian edulliset ja laadukkaat ammatilliset koulutukset jatkuvat syksyllä 2014. Koulutustarjontamme on laajentunut vastaamaan entistä paremmin jäseniltä saamiamme koulutustoiveita.

Suosittujen ohjelmistokoulutusten (Excel, Word, Lync, Adobe Acrobat Professional) lisäksi järjestämme syksyllä esiintymiskoulutusta, esimies- ja johtamiskoulutusta ja sosiaalisen median peruskurssin sekä kurssin tullilainsäädännöstä. Emma-akatemiassa voit myös suorittaa työhyvinvointikortin.

Koulutuspaikkakuntia ovat syksyllä Pori, Rovaniemi, Turku, Tampere, Jyväskylä, Vaasa, Joensuu, Mikkeli, Kemi, Tampere, Hämeenlinna ja Helsinki.

Erittäin edullisesti

Emma-akatemian kurssihinnat ovat erittäin edullisia. Lisäksi hintaan kuuluu aina lounas.

Hinnat:

  • Työnantaja toteuttaa koulutusvelvollisuuttaan maksamalla kurssin ERTOn jäsenelle 85 €
  • ERTOn jäsen, joka maksaa kurssin itse 45 €
  • Työttömät ERTOn jäsenet 25 €
  • Ei-jäsenet 215 €

Ilmoittautuminen on käynnistynyt!

Käy tutustumassa koulutustarjontaan ja varaa oma kurssipaikkasi
Emma-akatemian sivulta >> 

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vain toimimalla nopeasti varmistat oman kurssipaikkasi. Suosituimmat kurssit täyttyivät keväällä pikavauhtia.

Emma-akatemiasta lisäpaloja työelämään

Emma-akatemia on Toimihenkilöliitto ERTOn oma akatemia, joka tarjoaa edullista ja laadukasta lisä- ja täydennyskoulutusta.

Emma-akatemiaan ovat kaikki tervetulleita! Myös ei-jäsenet voivat osallistua, mutta heiltä veloitetaan kurssin koko hinta.