Työttömyyskassan eAsiointi: Jatkohakemuksen toimittaminen työttömyyskassalle ja maksupäivä

Työttömyyskassan eAsioinnin uudistuksen yhteydessä ”jatkohakemus, ei muutettavaa” -lomake on siirretty asioinnin nopeuttamiseksi eAsioinnin etusivulle. Etusivun ”jatkohakemus, ei muutettava” -lomake aktivoituu, kun hakujaksosi on kulunut umpeen.

Jos sinulla ei ole ollut työtunteja tai muita muutoksia hakujaksosi aikana, voit lähettää ”jatkohakemus, ei muutettava” -lomakkeen suoraan eAsioinnin etusivulta lisäämällä ruksin kohtaan ” Vakuutan antamani tiedot oikeiksi. Aiheettomasti tai liikaa maksettu päiväraha peritään takaisin. (TTL 11 luku 10§)”.  Paina tämän jälkeen ”allekirjoita ja hyväksy”-painiketta. Järjestelmä antaa sinulle arkistointi id:n, jolloin hakemus on onnistuneesti toimitettu kassalle. Lähettämäsi hakemus näkyy noin 30 minuutin kuluttua ”hakemukset” -välilehden ”hakemusten käsittelyseuranta”-kohdassa.

Jos hakujaksoosi sisältyy työtunteja tai muita kassalle ilmoitettavia muutoksia, käytä ”jatkohakemus, muutettava”-lomaketta. Löydät kyseisen lomakkeen ”hakemukset” -välilehden ”hakemukset” -kohdasta.

Voit seurata hakemusten käsittelyä ”hakemukset” -välilehden ”hakemusten käsittelyseuranta” -kohdassa. Maksupäivä tulee näkyviin ”päätökset” -välilehdelle kohtaan ”maksetut etuudet”, kun maksuaineisto on siirretty pankeille.