Sosiaalialan järjestössä työskentelevä

Sosiaalialan järjestössä työskentelevä

Jäsenemme kuuluvat ERTOon aina omaa ammattialaansa edustavan jäsenyhdistyksen kautta. Jos työskentelet sosiaalialan järjestössä, sinun oma yhdistyksesi on Yksityisen Sosiaali- ja Terveysalan Ammattilaiset YSTEA.

YSTEA on maan ainoa sosiaalialan järjestöjen edunvalvontaan keskittynyt alan työehdoista sopiva yhdistys. Jäsenenämme pääset vaikuttamaan siihen, mitä asioita ajamme työehtosopimusneuvotteluissa. Lisäksi YSTEA on mukana sopimassa sosiaalialan palvelujen ja terveyspalvelujen työehdoista.

ERTO tarjoaa sinulle mm. maksuttoman työsuhdesuhdeneuvonnan sekä markkinoiden parhaimman oikeusturvan. Jäsenmaksuun kuuluu myös työttömyyskassajäsenyys. Lisäksi tarjoamme säännöllisesti työelämäkoulutusta ja paljon muuta. Katso kaikki ERTOn palvelut ja edut täältä » 

Näin liityt jäseneksi »


YSTEA ry

Sosiaali- ja terveysaloilla työskentelevien jäsentemme oma yhdistys on Yksityisen Sosiaali- ja Terveysalan Ammattilaiset ry. YSTEA on maan ainoa sosiaalialan järjestöjen edunvalvontaan keskittynyt alan työehdoista sopiva yhdistys. 

Ystea

Tutustu yhdistykseen »


Työehtosopimukset

ERTO neuvottelee työntekijäpuolella yksin sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen. Sopimuksessa määritellään mm. alan palkat, työajat ja lomat. Järjestäydy järkisyistä, liity ERTOon.

Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimus (pdf) »

Kenelle?

Yksityisen sektorin asiantuntijalle ja ammattilaiselle.

Kuinka edullinen?

Kuukausitulosi (€/kk)

Verovähennyskelpoinen jäsenmaksusi on €/kk
Täytä liittymislomake »

Miten liityt?

Täytä
jäsenhakemus »

Hyväksymisehdot?

Olet liittymishetkellä työsuhteessa ja sinulla on palkkatuloja.
Lue lisää »