Siirry suoraan sisältöön
Nainen ja mies katsovat yhdessä kännykän ruutua.

Neuvontapalvelut

Lakitiimin työsuhdeneuvonta

Työsuhdeneuvonnasta saat maksutta apua työsuhteeseesi liittyvissä kysymyksissä. Juristimme ja asiantuntijamme antavat puhelimitse tietoja ja neuvoja esimerkiksi palkkaustasi, työaikojasi tai vuosilomiasi koskeviin kysymyksiin. Voit laittaa meille vaikka työsopimuksesi katsottavaksi ennen sen allekirjoittamista. Autamme myös esimerkiksi irtisanomistilanteissa ja yt-neuvotteluihin liittyvissä kysymyksissä.

Työsuhdeneuvonta palvelee maksutta Erton jäseniä. Etkö ole vielä jäsen? Liity jäseneksi tai voit myös soittaa kaikille avoimeen maksulliseen työsuhdeneuvontaan.

Ota yhteyttä lakitiimin työsuhdeneuvontaan ›

Jäsenpalvelu ja Oma Erto -asiointipalvelu

Jos tarvitset henkilökohtaista neuvontaa tai palvelua jäsenyys-, jäsenmaksu- tai jäseneksi liittymisasioissa, voit ottaa yhteyttä jäsenpalveluumme. Voit myös hoitaa monia asioitasi suoraan netissä Oma Erto -asiointipalvelussa. Voit päivittää itse tietojasi, jos esimerkiksi vaihdat työpaikkaa tai jos omat yhteystietosi muuttuvat. Lisäksi näet asiointipalvelusta ajantasaisen tilanteen jäsenmaksujesi osalta ja voit tarvittaessa lähettää kysymyksesi meille suoraan asiointipalvelun kautta.  

Ota yhteyttä jäsenpalveluun ›

Kirjaudu Oma Erto -asiointipalveluun ›

Oma Erto -asiointipalvelun sisäänkirjautumisessa hyödynnetään Telian vahvaa tunnistautumista. Voit siis kirjautua palveluumme luotettavasti ja tietoturvallisesti mobiilivarmennetta tai pankkitunnuksiasi käyttäen.

Työttömyyskassan neuvonta ja sähköinen asiointi

Jos asiasi koskee työttömyysasioita, esimerkiksi ansiosidonnaista päivärahaa tai vuorotteluvapaakorvausta, ota yhteyttä työttömyyskassaan. Voit asioida myös työttömyysturva-asioissa sähköisesti. 

Koko-kassan yhteystiedot ›