Siirry suoraan sisältöön
Silmälasipäinen mies vihko kädessään.

Työsopimuksen tarkistuspalvelu

Oletko vaihtamassa työpaikkaa? Onko työnantajasi muuttamassa työsuhteesi ja samalla työsopimuksesi ehtoja? Mietityttääkö uuden työsopimuksen sisältö?

Työsuhteen vähimmäisehdot määräytyvät lain ja työehtosopimuksen perusteella. Työsopimus kannattaa aina tehdä kirjallisesti, mutta varsinkin silloin kun on sovittu työehtosopimusta tai työlainsäädäntöä paremmista ehdoista. Näin ei synny myöhemmin epäselvyyttä siitä, mitä on sovittu. Allekirjoittamalla työsopimuksen sitoudut tekemään työtä sovituin ehdoin. Älä allekirjoita mitään sellaista, mitä et ymmärrä tai hyväksy tai minkä tulkinta on epäselvä.

Klikkaa alla olevaa "lähetä työsopimus tarkistettavaksi" -painiketta, täytä lomake Oma Erto -asiointipalvelussa ja tarkistuta uuden työsopimuksesi sisältö asiantuntijallamme ennen sopimuksen allekirjoittamista. Otamme sinuun yhteyttä arkena 24 tunnin kuluessa! Palvelu on vain Erton jäsenille ja se on maksuton.

Huom. Oma Erto -asiointipalvelun sisäänkirjautumisessa hyödynnetään Telian vahvaa tunnistautumista. Voit siis kirjautua palveluumme luotettavasti ja tietoturvallisesti mobiilivarmennetta tai pankkitunnuksiasi käyttäen.