Siirry suoraan sisältöön
Lippalakkipäinen mies käsi lipalla.

Miksi Erto?

Voit nauttia työstäsi huoletta, kehittää ammattitaitoasi ja säästää selvää rahaa jäsenetujesi turvin. Palvelemme sinua niin työsuhteen aikana kuin sen päättyessä. Erto on tukenasi ristiriitatilanteissa, neuvoo työttömyyden kiemuroissa ja opastaa oikeille tavoille työelämässä.

Pidämme sinut myös ajan tasalla toimialasi asioista, tarjoamme ammatillisia kouluttautumismahdollisuuksia ja järjestämme mukaansatempaavia tilaisuuksia ja tapahtumia.

Jäsenenämme:

1. Olet mukana rakentamassa parempaa työelämää

Haluamme, että kaikki voivat tehdä työtä reiluilla ehdoilla työnteon muodosta riippumatta, on hän sitten palkansaaja, freelancer tai vaikka itsensä työllistäjä. Mielestämme työelämän pitää olla myös tulevaisuudessa sellainen, että siellä on kaikkien hyvä olla. Näiden asioiden puolesta teemme töitä – joka ikinen päivä. Liittymällä jäseneksemme varmistat, että voimme tehdä työtämme myös jatkossa.

2. Saat vaikuttaa omiin työehtoihisi ja käyttämiisi palveluihin

Meille jokaisen jäsenen mielipide on tärkeä. Kysymme aina ennen työehtosopimusneuvotteluja, mitä asioita jäsenet haluavat meidän neuvotteluissa ajavan. Kysymme myös säännöllisesti jäsentemme kokemuksia ja mielipiteitä palveluistamme ja kehitämme niitä toiveiden mukaisesti.

3. Saat markkinoiden parhaimman oikeusturvan

Työelämän ikävien tapahtumien varalta tarjoamme jäsenillemme parhaimpiin kuuluvan oikeusturvan. Oikeusturvamme on olennaisesti parempi kuin useimmilla ammattijärjestöillä, joilla on pääsääntöisesti sekä jäsenen omavastuu että korvauksen enimmäisraja. Täysturva-jäsenten oikeusturva kattaa kaikki oikeudenkäyntikulut, myös vastapuolen oikeudenkäyntikulut, jos juttu hävittäisiin. Lue lisää oikeusturvasta ›

4. Saat myös:

  • maksutonta puhelinneuvontaa juristeiltamme ja asiantuntijoiltamme kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä kysymyksissä
  • paljon erilaisia työelämään liittyviä koulutuksia ja webinaareja
  • jäsenyhdistyksesi ammatilliset lisäkoulutukset
  • aluejärjestösi järjestämät mielenkiintoiset ja mukavat vapaa-ajan tapahtumat kotiseudullasi
  • henkilökohtaista tukea pulmatilanteissa työpaikkasi henkilöstön edustajalta
  • jäsenyyden myös työttömyyskassassa, jonka kautta voit saada ansiosidonnaista työttömyysturvaa
  • Lisäksi saat matkustajavakuutuksen ulkomaan matkoille ja paljon hyviä alennuksia.