Siirry suoraan sisältöön
Vaaleatukkainen nainen silmät suljettuina.

Vakuutusturva

Vakuutusyhtiö Turvan logo

Erton Täysturva-, opiskelija-, yrittäjä- ja eläkeläisjäsenenä saat vakuutuksen, joka kattaa vapaa-aikana ulkomaille tehdyn matkan aikana sattuneen sairauden tai tapaturman aiheuttamat hoitokulut ilman ylärajaa. Lisäksi Vakuutusyhtiö Turva myöntää alennuksia vapaaehtoisista vakuutuksista kaikille Erton jäsenille - myös niille, joilla on Starttiturva-jäsenyys. Eli keskittäminen kannattaa.

Tutustu Turvan jäsenvakuutuksen tuoteselosteeseen ›

Matkustajavakuutus vapaa-ajan ulkomaanmatkoille

Vakuutettuina ovat liiton Täysturva-, opiskelija- ja yrittäjäjäsenet sekä eläkeläisjäsenet, jotka maksavat eläkeläisen jäsenmaksua tai palvelumaksua. Vakuutettuina ovat myös jäsenen mukana matkustavat alle 15-vuotiaat lapset ja lapsenlapset. Vakuutus on voimassa siihen asti, kun jäsen täyttää 68 vuotta.

Vakuutus on voimassa matkalla, joka alkaa liiton jäsenyyden alkamisen jälkeen.

Matkustajavakuutuksesta korvataan matkan aikana alkaneen äkillisen sairauden tai matkalla sattuneen tapaturman hoitokulut ilman ylärajaa. Lisäksi vakuutukseen sisältyy korvaus tapaturmaisesta pysyvästä haitasta sekä tapaturmaisesta kuolemasta alle 15-vuotiaille vakuutetun mukana matkustaville lapsille. Vakuutuksesta korvataan myös matkan peruuntumis- tai keskeytymiskuluja sekä matkalta myöhästymisestä aiheutuneita kuluja.

Vakuutukseen ei sisälly matkatavaravakuutusta, joten matkatavarat on vakuutettava erikseen. Kannattaa tarkistaa oma kotivakuutus, sillä matkatavarat saattavat jo sisältyä siihen.

Matkustajavakuutus ›

Järjestövakuutus

Liiton järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa jäsenet ovat vakuutettuina Järjestövakuutuksella.

Vakuutusehdot, korvaukset, vakuutustodistus

Vakuutusturva on sidottu Erton jäsenyyteen. Jos jäsen eroaa tai erotetaan liitosta, vakuutusturva päättyy välittömästi.

Löydät matkavakuutuskorttisi TaskuTurva -mobiilisovelluksesta. Näet sovelluksen kautta niin omat henkilökohtaiset vakuutuksesi kuin vakuutukset, jotka Erto on ottanut jäsenilleen. Katso latausohjeet ja lisää TaskuTurva puhelimeesi ›

Jos tarvitset matkaasi varten erillisen vakuutustodistuksen, saat tehtyä todistuspyynnön Turvan verkkosivuilla. Mikäli asialla on kiire, suosittelemme ottamaan yhteyttä Turvan asiakaspalveluun puhelimitse 01019 5110 ma–pe klo 8–18 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@turva.fi.

Tarkempaa tietoa jäsenvakuutuksesta, vakuutusehdot ja korvauksenhakuohjeet sekä Turvan asiakaspalvelun yhteystiedot löydät Erton jäsenille räätälöidyiltä Turvan palvelusivuilta ›

Täyden kympin asiakasedut Turvasta

Turva tarjoaa Erton kaikille jäsenille 10 % jäsenalennuksen vapaaehtoisista, jatkuvista vakuutuksista. Jos sinulla on Turvan kotivakuutuksen lisäksi vähintään yksi muu vakuutus, saat lisäksi 10 % omistaja-alennuksen.

Jos sinulla on vain yksi vakuutus, saat omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Nämä alennukset eivät koske liikennevakuutusta tai henkivakuutusta.

Lisäksi Turva tarjoaa ammattiliittojen jäsenille räätälöityjä vakuutustuotteita, kuten kattavan Liittokaskon sekä Turvassa-henkivakuutuksen.

Liittokasko

Turvan Liittokasko-autovakuutus sisältää erinomaisen bonusedun: bonuksesi eivät laske, vaikka vahinko sattuisikin, jos olet ajanut kolme vuotta ilman vahinkoja. Lisäksi Liittokasko sisältää mainion sijaisautoedun: matkasi jatkuu, vaikka autosi hyytyisi kesken matkan teknisen vian vuoksi.

Turvaa rakkaasi Turvassa-henkivakuutuksella

Henkivakuutus ei varsinaisesti hyödytä sinua vaan heitä, jotka ovat sinulle kaikista rakkaimpia. Turvassa-henkivakuutus on uusi ja erityisesti ammattiliiton jäsenelle edullinen henkivakuutus. 

Turvassa-henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.

Lisätietoja

Lisätietoa jäsenvakuutuksista ja -eduista saat Turvan Erton jäsenille suunnatulta palvelusivulta.

Turvan asiakaspalvelu palvelee sinua ma–pe klo 8–18 numerossa 01019 5110. Jos asiakaspalvelun linjoilla on ruuhkaa, voit jättää takaisinsoittopyynnön.

Saat yhteyden Turvan asiakaspalveluun verkkopalvelusta ja TaskuTurvasta löytyvän chatin kautta arkisin klo 8–18.

Muistathan mainita jäsenyytesi Ertossa.