Siirry suoraan sisältöön
Tatuoitu nainen katsoo sivulle kädet puuskassa.

Markkinoinnin tai luovien alojen ammattilainen

Kun liityt Ertoon, liityt samalla omaa ammattialaasi edustavan jäsenyhdistyksen jäseneksi. Jos työskentelet markkinoinnin tai luovien alojen parissa sinun oma jäsenyhdistyksesi on Digmarit ry (aiemmalta nimeltään DigiMaMa). 

Digmarit ry on alan ammattilaisten verkosto, jossa pääset vahvistamaan ammatillista identiteettiäsi, verkostoitumaan kollegoidesi kanssa ja saamaan ajankohtaista tietoa alastasi. Digmarit ry toimii myös alasi edunvalvojana, ja sen tavoitteena on saada markkinoinnin, luovien alojen ja ICT-alan ammattilaisille yhteisesti sovitut työolot ja edut.

liity jäseneksi

Miksi kannattaa liittyä Erton ja Digmarit ry:n jäseneksi?

1. Olet mukana rakentamassa parempaa työelämää

Haluamme, että kaikki voivat tehdä työtä reiluilla ehdoilla työnteon muodosta riippumatta, on hän sitten palkansaaja tai freelancer, itsensä työllistäjä tai näitä yhtä aikaa. Mielestämme työelämän pitää olla myös tulevaisuudessa sellainen, että siellä kaikki jaksavat tehdä töitä ja siellä on hyvä olla. Näiden asioiden puolesta teemme töitä – joka ikinen päivä. Liittymällä jäseneksemme varmistat, että voimme tehdä työtämme myös jatkossa.

2. Saat vaikuttaa omiin työehtoihisi ja käyttämiisi palveluihin

Erto laatii markkinoinnin ja luovien alojen vähimmäispalkkasuosituksen, jossa määritellään vähimmäispalkat ja palkankorotusten taso. Neuvottelemme myös yleisen runkosopimuksen, jonka tarkoituksena on luoda reilut työsuhteen ehdot niille aloille, joilla ei ole työehtosopimusta. Voit hyödyntää niin palkkasuosituksia kuin halutessasi työehtosopimusta, kun neuvottelet itsellesi työehtoja.

Meille jokaisen jäsenen mielipide on tärkeä. Kysymme säännöllisesti jäsentemme kokemuksia ja mielipiteitä palveluistamme ja kehitämme niitä toiveiden mukaisesti.

3. Saat markkinoiden parhaimman oikeusturvan

Työelämän ikävien tapahtumien varalta tarjoamme jäsenillemme parhaimpiin kuuluvan oikeusturvan. Oikeusturvamme on olennaisesti parempi kuin useimmilla ammattijärjestöillä, joilla on pääsääntöisesti sekä jäsenen omavastuu että korvauksen enimmäisraja. Täysturva-jäsentemme oikeusturva kattaa kaikki oikeudenkäyntikulut, myös vastapuolen oikeudenkäyntikulut, jos juttu hävittäisiin. Täysturva-jäsenenämme et koskaan joudu itse maksamaan mitään, eikä mitään omavastuuta ole.

Starttiturva-jäsenillä on 20 000 euron kulukatto.

Lue lisää oikeusturvasta ›

4. Hyödynnä koulutukset ja muut palvelut

Digmarit ry järjestää alasi ammattilaisille runsaasti ammatillista koulutusta mm. Adobe-ohjelmista. 

Myös Erton kautta saat paljon erilaista työelämäkoulutusta sekä mm. maksuttoman työsuhdesuhdeneuvonnan. Jäsenmaksuun kuuluu myös työttömyyskassajäsenyys.

Katso kaikki Erton palvelut ja edut ›

Tietoa liittymisestä

Täytä verkkosivuillamme oleva jäsenhakemus ja odota vahvistusviestiä jäsenyydestäsi. Jäsenyytesi alkaa siitä päivästä, jolloin hakemus saapuu Ertoon.

Jäsenmaksu

Erton jäsenmaksu on prosentuaalinen summa bruttopalkastasi. Jäsenmaksu sisältää Erton, työttömyyskassan ja jäsenyhdistyksen jäsenmaksun.

Kysyttävää?

Jäsenpalvelumme auttaa sinua liittymiseen liittyvissä asioissa numerossa 09 613 231 ma–ti, to–pe 9.30–11.30 ja 12–14 sekä sähköpostitse osoitteessa jasenpalvelu@erto.fi.

Lamppu

Markkinoinnin ja luovien alojen palkkasuositus

Palkkasuositus on tärkeä ja hyödyllinen työväline, kun mietit esimerkiksi palkkatoivetta työhakemukseen tai neuvottelet palkastasi työpaikallasi. Palkkasuosituksessa kerrotaan alan tehtävänimikekohtaiset suositukset peruspalkkatasosta ja annetaan suositus palkankorotusten suuruudesta ja korotusajankohdista. Suositusten pohjana käytämme alan palkkatutkimuksia.