Siirry suoraan sisältöön
Nuori henkilö katsoo vanhempaan naiseen päin ja he nauravat yhdessä.

Koulutukset ja tapahtumat

Erton jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua monipuolisiin koulutuksiin ja vapaa-ajan virkistystapahtumiin.

1. Koulutukset

Jäsenkoulutukset

Voit kehittää taitojasi ja täydentää tietojasi osallistumalla Erton ja oman jäsenyhdistyksesi koulutuksiin. Monet koulutuksistamme ovat webinaarimuotoisia, jolloin kouluttautuminen onnistuu paikasta riippumatta.

Erto järjestää säännöllisesti webinaareja oman osaamisen ja työelämätietojen kehittämiseksi. Työelämäwebinaareissa käymme läpi työntekijöiden arjen kannalta tärkeitä oikeuksia ja velvollisuuksia. Webinaarit voit katsoa myös jälkikäteen koska vain videotallenteena. Täydennämme koulutustarjontaamme  Yhteistyökumppaniemme tuottamilla webinaareilla ja koulutuksilla. 

Jokainen jäsen kuuluu Ertoon oman jäsenyhdistyksensä kautta. Jäsenyhdistyksemme järjestävät aktiivisesti oman alansa koulutuksia. Voit tutustua oman jäsenyhdistyksesi koulutustarjontaan ja tilaisuuksiin tapahtumakalenterissamme ja jäsenyhdistyksesi kotisivuilla.

Katso koulutustarjonta tapahtumakalenteristamme ›

Henkilöstön edustajien koulutukset

Järjestämme henkilöstön edustajillemme perehdytys- ja täydennyskoulutuksia, jotka antavat luottamustehtävissä toimiville valmiuksia hoitaa tehtävänsä mahdollisimman hyvin. 

Tutustu henkilöstön edustajille suunnattuihin koulutuksiin tapahtumakalenterissamme › 

Koulutusstipendit

Erto tukee koulutustoimintaa Kansan Sivistysrahaston kautta. Kansan Sivistysrahasto muodostuu yli 100 erilaisesta rahastosta. Yksi näistä rahastoista on Matti Hellstenin rahasto, joka tukee Erton jäsenten ja yhteisöjen suorittamaa kulttuuri- ja koulutustoimintaa sekä alaan liittyvää tutkimustoimintaa. Tutustu Kansan Sivistysrahaston rahastoihin ›

Hakuohjeet

Rahastot myöntävät apurahoja seuraavan kerran vuonna 2023. Vuoden 2024 apurahojen hakuaika on 1.–31.8.2023. Apurahojen hakeminen tapahtuu sähköisesti säätiön verkkosivuilla olevan hakusovelluksen kautta.

Lisätiedot

Järjestöpäällikkö Soile Lindstedt, p. 09 6132 3271, soile.lindstedt@erto.fi

2. Tapahtumat

Erto, oma jäsenyhdistyksesi ja paikallinen aluejärjestösi järjestävät mukaansa tempaavia virkistystapahtumia ja teemapäiviä. 

Jokainen ertolainen kuuluu asuinpaikkansa perusteella johonkin Erton 16:sta aluejärjestöstä. Oma aluejärjestösi tarjoaa sinulle erilaisia vapaa-ajan tapahtumia kotiseudullasi, kuten esimerkiksi maksuttomia tai edullisia vierailuja lähistön mielenkiintoisiin kohteisiin, teatteri-iltoja, hemmottelu- ja herkutteluiltoja ja niin edelleen. Oman aluejärjestösi tapahtumat löydät aina tapahtumakalenteristamme.

Erto järjestää vuosittain kesäpäivät, johon kaikki jäsenet ovat tervetulleita paikkakunnasta riippumatta. 

Löydät kaikki koulutus- ja tapahtumatiedot verkkosivuillamme olevasta tapahtumakalenterista. 

Siirry tapahtumakalenteriin