Siirry suoraan sisältöön
Mies katsoo taaksepäin pitäen kuulokkeita käsissään.

Jäsenpalvelut ja edut

Soita maksutta lakineuvontaamme, jossa autamme esimerkiksi työsopimuksen tekemisessä tai palkkaan liittyvissä kysymyksissä. Kehitä ammattitaitoasi koulutuksissamme ja verkostoidu alueellisissa tilaisuuksissamme. Jos työpaikallasi noudatetaan neuvottelemaamme työehtosopimusta, pääset vaikuttamaan sen sisältöön. Jotta sinulla olisi parempi työelämä!

Neuvonta

Työsuhdeneuvonnastamme saat maksutta henkilökohtaista apua kaikissa arjen työelämään liittyvissä kysymyksissä. Jos kohdallesi osuu ikävä tilanne työpaikalla, saat meiltä nopeasti tukea ja juridista turvaa. Jäsenrekisterimme auttaa sinua jäsenyyteen ja jäsenmaksuihin liittyvissä asioissa.

Työttömyysturva

Jäsenmaksumme sisältää myös työttömyyskassan jäsenyyden, jonka kautta voit saada ansiosidonnaista päivärahaa. Et siis jää pelkän Kelan peruspäivärahan tai työmarkkinatuen varaan.

Oikeusturva

Oikeusturvamme on yksi markkinoiden parhaista, koska se kattaa kaikki oikeudenkäyntikulut aina vaikka juttu hävittäisiinkin. Oikeusturvamme on olennaisesti parempi kuin useimmilla ammattijärjestöillä, joilla on pääsääntöisesti sekä jäsenelle omavastuu että korvauksen enimmäisraja.

Työsopimuksen tarkistuspalvelu

Oletko vaihtamassa työpaikkaa? Onko työnantajasi muuttamassa työsuhteesi ja samalla työsopimuksesi ehtoja? Mietityttääkö uuden työsopimuksesi sisältö? Tarkistuta työsopimuksesi asiantuntijallamme ennen sopimuksen allekirjoittamista. Otamme sinuun yhteyttä arkena 24 tunnin kuluessa!

Luottamushenkilöiden tuki

Kouluttamamme henkilöstön edustaja eli hed on arjen apunasi omalla työpaikallasi. Hän auttaa, kun tarvitset tietoa tai neuvontaa esimerkiksi työhyvinvoinnista tai vaikkapa palkankorotuksista.

Koulutukset ja tapahtumat

Järjestämme koulutuksia työelämän oikeuksista ja velvollisuuksista sekä erilaisista työelämätaidoista. Jäsenyhdistyksesi tarjoaa ammatillista lisäkoulutusta ja aluejärjestösi vapaa-ajan tapahtumia kotiseudullasi.

Vakuutusturva

Jäsenenämme saat maksutta Turvan vapaa-ajan matkustajavakuutuksen, järjestövakuutuksen ja ammatillisen vastuuvakuutuksen. Lisäksi Turva myöntää jäsenyyden perusteella alennuksia vapaaehtoisista vakuutuksista.