ICT-, IT- tai tietoalan ammattilainen

ICT-, IT- tai tietoalan ammattilainen

Kun liityt ERTOon, liityt samalla omaa ammattialaasi edustavan jäsenyhdistyksen jäseneksi.  Jos työskentelet ICT-, IT- tai tietoalalla sinun oma yhdistyksesi on DigiMaMa ry

DigiMaMa on alan ammattilaisten verkosto, jossa pääset vahvistamaan ammatillista identiteettiäsi, verkostoitumaan kollegoidesi kanssa ja saamaan ajankohtaista tietoa alastasi. Digimama toimii myös alasi edunvalvojana, ja sen tavoitteena on saada markkinointi- ja tietoalalle yhteisesti sovitut työolot ja edut.

Miksi kannattaa liittyä ERTOon ja DigiMaMaan?

1. Olet mukana rakentamassa parempaa työelämää

Haluamme, että kaikki voivat tehdä työtä reiluilla ehdoilla työnteon muodosta riippumatta, on hän sitten palkansaaja tai freelancer, itsensä työllistäjä tai näitä yhtä aikaa. Mielestämme työelämän pitää olla myös tulevaisuudessa sellainen, että siellä kaikki jaksavat tehdä töitä ja siellä on hyvä olla. Näiden asioiden puolesta teemme töitä – joka ikinen päivä. Liittymällä jäseneksemme varmistat, että voimme tehdä työtämme myös jatkossa.

2. Saat vaikuttaa omiin työehtoihisi ja käyttämiisi palveluihin

Meille jokaisen jäsenen mielipide on tärkeä. Kysymme säännöllisesti jäsentemme kokemuksia ja mielipiteitä palveluistamme ja kehitämme niitä toiveiden mukaisesti.

3. Saat markkinoiden parhaimman oikeusturvan

Työelämän ikävien tapahtumien varalta tarjoamme jäsenillemme parhaimpiin kuuluvan oikeusturvan. Oikeusturvamme on olennaisesti parempi kuin useimmilla ammattijärjestöillä, joilla on pääsääntöisesti sekä jäsenen omavastuu että korvauksen enimmäisraja. Meidän oikeusturva kattaa kaikki oikeudenkäyntikulut, myös vastapuolen oikeudenkäyntikulut, jos juttu hävittäisiin. Jäsenämme et koskaan joudu itse maksamaan mitään, eikä mitään omavastuuta ole.

4. Hyödynnä koulutukset ja muut palvelut

DigiMaMa järjestää alasi ammattilaisille runsaasti ammatillista koulutusta mm. Adobe-ohjelmista. Kurkkaa tämänhetkinen koulutustarjonta.

Myös ERTOn kautta saat paljon erilaista työelämäkoulutusta sekä mm. maksuttoman työsuhdesuhdeneuvonnan. Jäsenmaksuun kuuluu myös työttömyyskassajäsenyys. Katso kaikki ERTOn palvelut ja edut täältä »

Näin liityt jäseneksi »


DigiMama

ERTOon kuulutaan oman alan jäsenyhdistyksen kautta. ICT-, IT- ja tietoalalla työskentelevien oma yhdistys DigiMaMa ry edistää alan edunvalvontaa ja järjestää toimintaa sekä koulutusta. 

Tutustu yhdistykseen »

Kenelle?

Yksityisen sektorin asiantuntijalle ja ammattilaiselle.

Kuinka edullinen?

Kuukausitulosi (€/kk)

Verovähennyskelpoinen jäsenmaksusi on €/kk
Täytä liittymislomake »

Miten liityt?

Täytä
jäsenhakemus »

Hyväksymisehdot?

Olet liittymishetkellä työsuhteessa ja sinulla on palkkatuloja.
Lue lisää »