Jotta sinulla olisi parempi työelämä

Soita maksutta lakineuvontaamme, jossa autamme esimerkiksi työsopimuksen tekemisessä tai palkkaan liittyvissä kysymyksissä. Kehitä ammattitaitoasi koulutuksissamme ja verkostoidu alueellisissa tilaisuuksissamme. Jos työpaikallasi noudatetaan neuvottelemaamme työehtosopimusta, pääset vaikuttamaan sen sisältöön. Tutustu koko palvelutarjontaamme alla olevia ikoneita klikkaamalla!

Apua palkkaneuvotteluihin

Apua palkkaneuvotteluihin

Annamme palkkasuosituksia aloille, joilla ei vielä ole omaa tessiä. Näitä ovat mm. liikunta-ala, toimistotyö, markkinointiviestintä ja digimedia sekä eläinlääkäriasemat ja -klinikat. Hyödynnä suosituksia palkkaneuvotteluissasi. 

Turvaa työttömyyteen

Turvaa työttömyyteen

Jäsenmaksumme sisältää myös työttömyyskassan jäsenyyden, jonka kautta voit saada ansiosidonnaista päivärahaa. Et siis jää pelkän Kelan peruspäivärahan tai työmarkkinatuen varaan. 

Neuvontaa arjen kysymyksissä

Neuvontaa arjen kysymyksissä

Työsuhdeneuvonnastamme saat maksutta henkilökohtaista apua kaikissa arjen työelämään liittyvissä kysymyksissä. Jos kohdallesi osuu ikävä tilanne työpaikalla, saat meiltä nopeasti tukea ja juridista turvaa.

Tukea riitatilanteisissa

Tukea riitatilanteisissa

Autamme sinua työsuhteeseen liittyvien riita-asioiden käsittelyssä. Tarvittaessa voimme hakea asialle oikeusturvapäätöstä. Oikeusturvamme on yksi markkinoiden parhaista, koska se kattaa kaikki oikeudenkäyntikulut aina vaikka juttu hävittäisiinkin.

Koulutusta ja verkostoitumista

Koulutusta ja verkostoitumista

Järjestämme koulutuksia työelämän oikeuksista ja velvollisuuksista sekä erilaisista työelämätaidoista. Jäsenyhdistyksesi tarjoaa ammatillista lisäkoulutusta ja aluejärjestösi vapaa-ajan tapahtumia kotiseudullasi.

Vakuutusturva töihin ja vapaa-ajalle

Vakuutusturva töihin ja vapaa-ajalle

Jäsenenämme saat maksutta Turvan vapaa-ajan matkustajavakuutuksen, järjestövakuutuksen ja ammatillisen vastuuvakuutuksen. Lisäksi Turva myöntää jäsenyyden perusteella alennuksia vapaaehtoisista vakuutuksista.

HED apunasi työpaikalla

HED apunasi työpaikalla

Kouluttamamme henkilöstön edustaja eli HED (esim. luottamusmies/ työsuojeluvaltuutettu) on arjen apunasi omalla työpaikallasi. Hän auttaa kun tarvitset tietoa tai neuvontaa esimerkiksi työhyvinvoinnista tai vaikkapa palkankorotuksista. 

Jäsenyyden hyöty

Pysyn ajan tasalla oman alani asioista, koska liitto tarjoaa ammatillista koulutusta ja mahdollisuuksia verkostoitua.
"Pysyn ajan tasalla oman alani asioista, koska liitto tarjoaa ammatillista koulutusta ja mahdollisuuksia verkostoitua. " Pia Hatinen

Jäsenyyden hyöty

Jäsenyys on minulle itsestäänselvyys, koska ammattiliitto neuvottelee oman alani työehtosopimuksen.
"Jäsenyys on minulle itsestäänselvyys, koska ammattiliitto neuvottelee oman alani työehtosopimuksen." Pekka Laukkanen