1.askel -hyvinvointijaksot

Palkansaajien Hyvinvointi ja Terveys PHT ry järjestää tuettuja, työkykyä ja terveyttä edistäviä 1.askel-hyvinvointijaksoja perheille ja työikäisille aikuisille. Haku on käynnissä ympäri vuoden ja jaksoja järjestetään eri puolilla Suomea

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry on terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen järjestö, jonka toiminta alkoi vuonna 2012. PHT haluaa kannustaa työikäisiä ja heidän perheitään hyvinvointiin, innostaa arkiliikuntaan ja muuttamaan elintapojaan pysyvästi terveellisemmiksi, jotta he jaksaisivat paremmin.

Ajankohtaista

Haettavissa olevat perhejaksot »

Haettavissa olevat aikuisten jaksot »

Näin haet 1.askel-hyvinvointijaksolle

Tutustu 1.askel - hyvinvointijaksoihin PHT:n nettisivuilla »

Katso kohteet tästä »

Hakuohjeet »

Kysyttävää?

PHT ry:n neuvontapuhelin arkisin kello 9–10 ja 13–15, puh. 020 144 1318

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Usein kysyttyä 1.askel-hyvinvointijaksoista »

Omavastuut

1. askel -hyvinvointilomista maksetaan edullinen omavastuuosuus (aikuiset 60-125 €, työttömät ja lomautetut puoleen hintaan, lapset 75 €). Omavastuu sisältää ohjelman ja majoituksen. Majoitus on yhden hengen huoneissa aikuisten jaksolla. Perhejaksoilla majoitutaan perhehuoneisiin. Matkat kohteeseen jokainen kustantaa itse. 

Omavastuun eräpäivä on 14 vrk laskun saapumisesta. Kun olet maksanut laskun ja suoritus on saapunut PHT:n tilille, lähetetään osallistumisestasi tiedot 1.askel-hyvinvointijakson järjestävälle kohteelle. Kohde lähettää kaikille valituille osallistujille kutsukirjeen ja mahdollisesti muuta materiaalia jaksoon liittyen viimeistään viikkoa ennen matkaa. Huomaathan, että jakson saaminen tuetusti omavastuuosuuden hinnalla edellyttää että osallistut jakson ohjelmaan.

Valintakriteerit

Valinnat tehdään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein (laki raha-automaattiavustuksista § 15).

Perhejaksoille voivat hakea ja osallistua perheet, joilla on mukana yksi tai useampi alle 17-vuotias lapsi.

Eläkkeellä olevat voivat hakea perheiden hyvinvointijaksoille, jos perheessä on alaikäisiä lapsia. 

Esteitä valinnalle on aiempi tuettu loma tai hyvinvointijakso viimeisen 24 kk:n aikana tai suuri määrä samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia, jolloin ryhmäkokojen puitteissa kaikkia ei ole mahdollista valita. Ensisijalla ovat ensimmäistä kertaa jaksolle hakevat perheet ja aikuiset. Mikäli peruutuksia hakemallesi jaksolle tulee pian kutsukirjeiden lähettämisen jälkeen, sinuun voidaan olla yhteydessä peruutuspaikan vastaanottamisesta.